Vreme čitanja: oko 2 min.

Ivana Šopić ima novog dečka: Upoznala bogatog Španca na Ibici, imaju velike planove za budućnost

Vreme čitanja: oko 2 min.

Reč je o Špancu koji potiče iz jako imućne porodice

  • 7
Ivana Šopić Foto: Nikola Tomić

Voditeljka "Elite"Ivana Šopić ovo leto je provela na Ibici gde je upoznala muškarca sa kojim je ušla u vezu.

Reč je o Špancu koji potiče iz jako imućne porodice.

- Ivana je do ušiju zaljubljena u kontroverznog i markantnog Španca, a i on u nju! S društvom je otišla na Ibicu kako bi se sklonila od medija i javnosti i kako bi u potpunoj anonimnosti uživala u suncu, moru, izlascima... Nije ni slutila da će joj slučajni susret s zgodnim Špancem u jednom restoranu zauvek promeniti život - ispričao je izvor i dodao da je Ivanin izabranik bogati naslednik.

- Dečko je njenih godina, bavi se sportom i radi u jednoj od mnogobrojnih firmi svog oca. Na Ibici, gde su se Ivana i on i sreli, njegova porodica ima raskošnu vilu. Ivanu je video u jednom restoranu, gde je ručao sa svojim društvom, a ona sa svojim. Zapazio ju je jer se gromoglasno smejala, a onda ju je fiksirao pogledom dok i ona to nije primetila. Poslao joj je cveće i piće za sto, a onda joj je i prišao i predstavio se - objasnio je izvor.

Od tog dana, kako je rekao, njih dvoje su postali nerazdvojni.

- Bogati Španac je na sve načine pokušavao da osvoji Ivanu. Iako su varnice sa obe strane sevnule odmah, ona nije želela da uplovi u vezu sa njim dok ga dobro ne upozna. Tek pred kraj letovanja ga je poljubila, a onda su se dogovorili da vezu kriju od javnosti zbog njene popularnosti i straha da bi joj neko narušio odnose u začetku. Vratila se u Beograd, a vezu su nastavili da održavaju putem video-poziva, poruka... - objašnjava dobro obavešteni izvor.

Kako je još rekao, Španac je zbog ljubavi prema lepoj Ivani spreman da se preseli u našu zemlju ili da svakog vikenda dolazi u Beograd kako bi video svoju devojku.

- Rekao joj je da želi da otvori firmu u Srbiji i preseli se ovde zbog ljubavi. Čak se raspitivao i za kupovinu nekretnine, a Ivani je prepustio da mu pomogne u odabiru lokacije - kaže izvor za Informer.

(Telegraf.rs)

Video: Voditeljka se suočila sa zadrugarom koji je pričao da je "peglao": On se pogubio i nemušto lagao

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA