Vreme čitanja: oko 1 min.

"Prosto treš, kao iz 2001." Karleuša prokomentarisala Aleksandru Prijović i njen novi album

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bila je ošta i iskrena, kao i uvek

  • 26
Jelena Karleuša  i Aleksandra Prijović Foto-kolaž: Mileta Mirčetić, Nikola Tomić

Pop pevačica Jelena Karleuša poznata je po britkom jeziku, pa zbog toga nema problem da svoje iskreno mišljenje iskaže kad god ona to želi.

Tako je sada Jelena otvoreno ispričala šta misli o mlađoj koleginici Aleksandri Prijović, koja je trenutno u jeku popularnosti, ali i o Milici Pavlović, sa kojom se i privatno druži.

- Samo Milica ima hit. Pesmu "Mašala" koju je snimila ove godine sa mnom - rekla je pop diva u emisiji "Prvi red", a na konstatacije novinara da Aleksandra ima hit "Dam, dam, dam" sa novog albuma, poručila je:

- O čijem albumu da pričaju?! Sve što se snimilo ove godine, nije se desio ni jedan veliki hit. Prijovićkina pesma je za mene 2001. godina. Devojka je super, "Zvezde Granda" su super, ali oni su prosto treš, a ja smatram da mi moramo da idemo napred. Nikako 2001. godina - istakla je Karleuša.

Podsetimo, Jelena Karleuša izdala je dva nova albuma "Alfa" i "Omega", koje je promovisala spektakularnim koncertom u Beogradu na vodi.

Karleuša je uložila veliku sumu novca kako bi što bolje prezentovala ono na čemu je radila 11 godina, pa je na koncertu imala novi kostim za gotovo svaku pesmu.

(Telegraf.rs)

Video: Karleuša minutom ćutanja završila koncert u Beogradu: U publici nastao muk

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maki

    25. septembar 2023 | 21:48

    Ocito je bole rasprodane 3 Arene u Bg, 2 u Zg i jos 2 u BiH Zivi bili pa videli kakva ce biti njena "turneja" Proslo je mesec i pol od izlaska albuma a osim besplatnog koncerta u Bg nema zakazano ni jedno gostovanje 😉

  • Djole

    25. septembar 2023 | 22:08

    Prijovicka za tebe - vasiona!

  • sigmund frojd

    25. septembar 2023 | 22:48

    prvi znak ljudske gluposti je potpuno odsustvo stida

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA