Vreme čitanja: oko 1 min.

Zvezdan Slavnić nakon raskida menja devojke: Priznao da uživa u avanturama, a evo šta kaže o Ani i Anđeli

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prvi put u javnosti nakon prekida romanse sa Đuričićevom

  • 1
Zvezdan Slavnić Zvezdan Slavnić/Foto: Nikola Tomić

Bivši učesnik "Zadruge 6", Zvezdan Slavnić, mesecima se krio od medija.

Otkako je raskinuo vezu sa Anđelom Đuričić, nigde se nije pojavljivao, sve do danas, kada se pojavio na jednoj promociji.

Slavnić je prisustvom iznenadio mnoge, pa je medijima otkrio otkud to da je ponovo među poznatima i zašto se povukao iz javnog sveta.

- Prijalo mi je da dođem, nikada nisam bio na ovakvom događaju. Nisam se povukao, pustio sam da sve teče svojim tokom. Kao što vidimo menjaju se neke stvari - rekao je Zvezdan, pa otkrio da li mu imponuje što je u novom rijalitiju "Elita" glavna tema.

- Ne pričaju o mojim sportskim podvizima, tako da nema tu šta da mi inponuje - istakao je on, a zatim otkrio da li je istina da će uskoro i on postati deo elitne ekipe.

- Nisu me uopšte kontaktirali, ali tu sam, što da ne. Ne mogu da lažem i da kažem da bih, ali bi popričali - rekao je Slavnić.

Mnogi su mislili da nakon raskida sa Anđelom i dalje samuje, međutim Zvezdan je priznao da je ponovo počeo da izlazi sa devojkama.

- Nekad izađem sa devojkama, večera i to, ali se nisam uopuštao u ništa ozbiljno - otkrio je bivši zadrugar, a onda izneo da nema više nikakav kontakt sa nekadašnjom nevenčanom suprugom Anom Ćurčić, ali ni sa bivšom devojkom Anđelom.

- Sa Anom ne pričam od kada sam izašao, a sa Anđelom nemam kontakt već dva, tri meseca - rekao je Zvezdan Slavnić za Informer.

(Telegraf.rs)

Video: Anđela Đuričić se oglasila povodom tužbe protiv Zvezdana Slavnića

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA