Vreme čitanja: oko 1 min.

Evo da li je Zvezdan u kontaktu sa Anom i Anđelom: Slavnić ispričao detalje, pa otkrio da li ulazi u Elitu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Na pitanje da li planira ulazak u "Elitu 7", Zvezdan kaže da nije dobio ponudu, a svakako ne vrtoglavu cifru

  • 0
Zvezdan Slavnic u sredini, a sa strane Ana Ćurčić i Anđela Đuričić Foto: M.P., Antonio Ahel/ATAImages, Instagram/andjelaadjuricicc

Bivši zadrugar Zvezdan Slavnić povukao se iz javnosti nakon što je raskinuo sa Anđelom Đuričić, a jedino gde fanovi mogu da ga vide i komuniciraju s njim jeste TikTok gde drži lajvove. 

Ipak, tamo ne priča preterano o privatnom životu, ali ni o učešću o rijalitiju.

- Nisam se povukao, pustio sam da teče sve svojim tokom i kao što sada vidimo desile su se neke stvari i bolje je da neko drugi govori o meni, a ne ja - počeo je Zvezdan koji je prokomentarisao to što je tema u Eliti iako nije učesnik.

- Ne pričaju o mojim sportskim podvizima, tako da nema šta da mi imponuje, toliko. Okej, nastavilo se kako se nastavilo, da imaju neke lepe stvari imaju, ovako mi je samo zanimljivo.

Na pitanje da li planira ulazak u "Elitu 7", Zvezdan kaže da nije dobio ponudu, a svakako ne vrtoglavu cifru.

- Nisu kontaktirali sa mnom uopšte, ja nemam tu informaciju. Bilo bi dobro da je ta informacija tačna, posebno za tu cifru - kaže Zvezdan koji bi voleo da uđe u popularni rijaliti:

- Ne mogu da te lažem, ali sigurno da bismo seli da popričamo.

S obzirom na to da je dugo već bez devojke, od kada ga je Anđela Đuričić ostavila, Slavnić je sada priznao da li se upoznaje s nekim preko društvenih mreža.

- S nekim izađem, nešto večerica. Nisam se nešto upuštao. Da, bilo je to Tik Tok i instant upoznavanja - kaže on i otkriva da li je u kontaktu sa Anom  Ćurčić i Anđelom.

- Ne. Sa Anom ne pričam od kad sam izašao, a s Anđelom već dva, tri meseca nemam kontakt - ističe Slavnić i otkriva kakva žena mu je potrebna:

- Ona koja ume da me voli, pazi, mazi i ljubi svakog dana - kaže on za Informer.

(Telegraf.rs)

Video: Prijatelj Zvezdana Slavnića ulazi u Elitu: Evo šta ga je bivši zadrugar savetovao

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA