Vreme čitanja: oko 1 min.

Matora nakon odluke da se razvodi, oplela po Aniti: "Ona je histerična i neiživljena, znam šta mi se sprema"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Odvojila se na imanju i razgovarala sa zadrugarkom o svom odnosu sa suprugom

  • 1
Anita Stanojlović i Jovana Tomić Matora Jovana Tomić i Anita Stanojlović/Foto: Nikola Tomić

Učesnice "Elite" koje su nedavno uplovile u bračnu luku, Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović, imale su žestoku svađu juče, zbog koje je Matora donela odluku da se razvede.

Stanojlovićeva je Tomićevoj u jednom navratu opsovala majku i sve je otišlo predaleko, međutim, kada su se strasti malo smirile, Jovana je danas sumirala utiske.

U toku razgovora sa jednom zadrugarkom, Matora je rekla da se precenila, da je mislila da će joj biti mnogo lakše nego što zapravo jeste.

- Znam da mi se sprema nešto, da će da uđu neki bivši, jer sam joj digla cenu. Doći će da me nerviraju i da teraju inat, znaju svi da sam srčana i da ću da imam reakciju... Ništa, sad ću da spasim brak ako mogu i ćao zdravo. Mislila sam da će mi biti mnogo lakše sa njom ovde, ali zeznula sam se, preračunala sam se. Precenila sam se... Još je ona klinka, nervozna, neiživljena, histerična, vidiš kako ona to podnosi... - rekla je Matora, dok Anita nije bila pored nje, što možete čuti u snimku ispod.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by @samo.realno6

Inače, tokom jučerašnje svađe, Anita je otišla iz Jovaninog kreveta, a onda su usledile teške reči.

- Nećeš se vratiti u krevet više nikada, to ti obećavam. Više nismo zajedno, razvod čim izađemo. Skloni se od mene - kazala je Jovana.

- To ponašanje možeš neko drugom - odbrusila joj je Anita.

- To mafijanje neću da slušam. Videćeš da se više nećeš vratiti, jer si sama napustila krevet - bila je izričita Matora.

- Idem iz kreveta jer si st*ka jedna. Navodno si ti meni prešla preko svega, a praviš se naivna. Za stolom se praviš da je sve u redu, a meni sve najgore govriš - iznela je besna Anita.

(Telegraf.rs)

Video: Evo kako se Matora ponaša prema Anitinom sinu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Перагеније

    26. septembar 2023 | 20:07

    Сад ће да их мире, па ће опет свађе, па мирење... забава за четвртсвет.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA