Vreme čitanja: oko 2 min.

Maja bez zadrške udarila na trudnu Aleks, objavila šokantne prepiske s Filipom Carem: "Uživaj s bednicom"

Vreme čitanja: oko 2 min.

Starleta ne bira sredstva da dođe u centar pažnje

  • 2
Filip Car, Maja Marinkovic i Aleks Nikolic Foto: Kobra

Maja Marinković žestoko je udarila na trudnu Aleksandru Nikolić i njenog bivšeg partnera s kojim čeka dete, Filipa Cara.

Starleta ne bira sredstva da dođe u centar pažnje, pa je samo nekoliko minuta nakon objavljivanja informacije da je Aleks u blagoslovenom stanju pokazala kako ju je bivši zadrugar muvao i slao joj poruke.

Sve to objavila je na Instagramu i najpre pokazala brojne pozive koje ima u telefonu od strane Cara, a potom i njihove prepiske.

Inače, on se sa njom dopisivao i dok je bio sa Aleks u vezi, a već se spekulisalo da ga je ona ostavila nakon što je saznala da joj je bio neveran.

Marinkovićeva je podelila silne prepiske između Filipa i nje, gde se vidi da ju je čak pozivao da dođe u Hrvatsku kod njega.

- Nisam ti ja neki tamo, meni fore sa pijace ne prolaze. Ti dobro mene znaš. Nebitno, moja greška. Lep pozdrav. Nisi svesna koliko si se zaj*bala, a mene si spasila. Shvatićeš, mene lagati nećeš. Aj čuvaj se, pozdrav - napisao je Car Maji u nekoliko poruka, a ona mu je odgovorila da je operisana, pa je jasno da joj je pravio ljubomornu scenu i imao sumnju.

- Joj kao da ja tebe ne znam. Ti bi da si u kolicima išla da se j***š. Da tebi nije bio neko tvoj ti bi se javila, znam ja tebe jako dobro, ali nema veze. Znaš kako bi je drago jer sam hteo i imao neki plan, ali dobro sam se osvestio - pisao je Car, a Maja mu je prebacila stvari koje je izgovarao tokom lajva na TikToku.

Car je obavestio Maju da će ići na put i da zbog toga neće moći da se čuje sa njom, a ona mu je prebacila plavušu, sa snimka o kom se polemisalo da je prevario Aleksandru.


Filip je pozvao i Maju da dođe kod njega, da nekoliko dana provedu u miru.

- Ja nikad ovako nešto ne bih uradila, aline dozvoljavam da mene neko vređa, ponižava javno, omalovažava i uz to sve naziva lažljivicom, što ja nikad nisam bila. Ovo je samo realna slika, i mali deo onoga što se između nas dešava, a plasira se totalno druga priča. Toliko o zome koliko Maja laže i kpliko su to prave i iskrene ljubavi - poručila je Maja putem svog Instagram profila nakon svih poruka koje je objavila.

Sve prepiske između Maje i Cara pogledajte u galeriji ispod.

(Telegraf.rs)

Video: Filip Car i Aleks Nikolić posetili Diznilend: Oduševili fanove snimcima

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 😂

    27. septembar 2023 | 14:43

    Jooooooj majokito nemoj biti ljubomorna na njihovu prinovu 😘

  • Rade

    27. septembar 2023 | 18:31

    Ona je trudna , a ti ? Majo baksuzi ne ostaju trudni.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA