Vreme čitanja: oko 1 min.

Oduvek je želela da postane poznata: Pojavio se snimak Vanje Aleksić iz emisije stare nekoliko godina

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ša nije želeo da otkrije zbog čega je Vanja pobegla iz njihovog stana, a nagađalo se da se udala za njega samo iz koristi, kako bi postala poznata

  • 0
Nenad Aleksić Ša i Vanja Foto: Marko Jovanović, Mileta Mirčetić

Nenad Aleksić Ša i njegova supruga Vanja Aleksić nalaze se u žiži interesovanja otkad se saznalo da se razvode samo mesec dana nakon crkvenog venčanja.

Ša nije želeo da otkrije zbog čega je Vanja pobegla iz njihovog stana, a nagađalo se da se udala za njega samo iz koristi, kako bi postala poznata.

Iako je to demantovao i on, ali i ona, sada se na društvenim mrežama deli snimak njenog gostovanja u jednoj emisiji od pre nekoliko godina.

U pitanju je format koji spaja nepoznate ljude koji se prijave u tu emisiju, a fanovi su odmah prepoznali Vanju, koja je tada izgleda dosta drugačije i nije bila plaviša, već je imala smeđu boju kose, piše Republika.

Vanju su od samog početka veze sa Ša, a pogotovo otkako su ušli u brak svi optuživali da je sa njim ušla u odnos zarad medijske pažnje i popularnost, što je ona negirala, ali je ovaj snimak komentatore na društvenim mrežama naveo da pomisle da zapravo Vanja oduvek mašta da bude pred kamerama i da voli javni svet.

"Ona kaže da je ništa ne zanima i da ne želi da se eksponira", "Ma nije to ona, gde bi ona", "Ko je malo pametan jasno je zbog čega se udala posle mesec dana za Ša" - bili su neki od komentara koji su se nizali ispod ovog snimka.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Jully Pandora (@jully_je_tuuu)

(Telegraf.rs)

Video: Prenaglio sam, nadam se da ćemo se pomiriti: Ša jedva sakrio suze dok je pričao o Vanji

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA