Vreme čitanja: oko 1 min.

"Kriza matorih godina, to je nedopustivo!" Jovana oštro o Miletu Kitiću jer je počeo da "krsti" fanove patikom

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Ne bih želela da satanizam zavlada našom scenom", rekla je ona

  • 6
Mile Kitić, Jovana Jeremić Printskrin: Youtube/RTV Pink Official, Tiktok/xblknxx

Na internetu osvanuo je snimak na kom se može videti pevač Mile Kitić koji udara fanove patikom u glavu po ugledu na mladog repera Desingericu.

Njegov potez napravio je pravi haos na estradi, te su mnogi podeljenog mišljenja, a Jovana Jeremić je oštro osudila ovaj potez.

- Reći ću samo jednu rečenicu, kriza matorih godina. Nedopustivo je da se jedna takva zvezda tako ponaša. To ne smeju da budu uzori omladini, ko se drogira, ko se tako demonski ponaša... To su demoni. Ne bih želela da satanizam zavlada našom scenom - rekla je Jovana za "Svet".

Podsetimo, povodom ovoga oglasio se i reper Desingerica.

- Dok se estradnjaci koji su znatno pre mene počeli ovaj posao, kao i novopečene zvezde prave da me ne poznaju, legendarni Mile Kitić prati trendove i "krsti" publiku patikom poput mene. Mile je gas, i upravo zbog toga je svih ovih decenija na samom vrhu estrade - poručio je on.

- Smatram da je kompetentan da uradi bilo šta s obzirom na karijeru koju ima, pesme koje će ostati i vekovima nakon njega, a koje se i dalje pevaju uglas. Ljudima sa estrade koji nas osuđuju je jasno da im se drma kavez, pa se zato plaše tuđeg uspeha. Nemam problem sa negativnim ljudima i komentarima, to mi diže ego i tera da napravim još jači uspeh. Počastvovan sam Miletovim performansom i poručujem kolegama da se ugledaju na njega - rekao je reper za Alo.rs.

(Telegraf.rs)

Video: Prija nikada nije ovoliko emotivno opisala odnos sa Brenom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ooo

    29. septembar 2023 | 14:35

    Kojih srednjih godina? Nije to kriza srednjih godina Mile je to odavno presisao on je star covek od 70 godina ako ne i koja preko to je kriza starosti a ne srednjih godina.

  • eeeeee, cime se vi bavite ???

    29. septembar 2023 | 13:50

    Sramota sto se ti oblacis kao dama sumnjivog morala , pa i dalje to radis !

  • Vodolijax

    29. septembar 2023 | 14:18

    Sećam se njegovog jednog intervjua gde je snimana unutrašnjost kuće i na pitanje gde mu je supruga on kaže da je otišla na MELDIVE...to sve govori o njemu.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA