Vreme čitanja: oko 1 min.

Maja Berović je došla samo na dva koncerta srpskih zvezda: Otkrila zašto je odabrala baš Aleksandru Prijović

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ispričala pozadinu njihovog odnosa

  • 0

Pevačica Aleksandra Prijović sinoć je održala spektakularni koncert u Štark areni, kojim je otvorila svoju regionalnu turneju "Od istoka do zapada".

Prija je okupila veliki broj svojih kolega, a među najveselijima bila je bosanska zvezda Maja Berović, koja je u opasnom crnom džipu stigla na koncert.

Maja je za ovu priliku odabrala opušten, ali upečatljiv stajling. Odabrala je džins i efektan top sa resicama i cirkonima, a pre nego što je počeo koncert sa nama je podelila uzbuđenje.

- Prisetila sam se svoje Arene i zaista je divan osećaj i znam da će Aleksandra biti jako srećna i uzbuđena. Mislim da je ovo drugi koncert naših izvođača na kojem sam bila u poslednje vreme. Bio je Saša Matić i sada Aleksandra. Aleksandra je po meni jedan od najlepših vokala koji imamo, mislim da je sasvim normalno da se jedan takav vokal i izvođač podrži - rekla je Maja i otkrila šta se krije iza toga što je nedavno zapratila Prijovićevu na Instagramu, da li je u pitanju potencijalna saradnja.

- Aleksandra i ja se poznajemo duže vreme, a što se tiče dueta to se nikad ne zna. Ja uvek kažem da je najbitnija pesma. Ako nas neka pesma pronađe i spoji, meni će biti drago - otkrila je pevačica.

Na pitanje da li će pustiti suzu uz neku njenu baladu, rekla je:

- Večeras sam dobro raspoložena, mislim da za suze neće biti mesta, ali to se nikad ne zna - istakla je Berovićeva, a celu izjavu poslušajte u snimku na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Video: Maja i Ceca zaigrale zagrljene: Ovako se provode na Prijinom koncertu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA