≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Trudnu me je davio i čupao, pa izbacio!" Tužno priznanje Aleks Nikolić, Car se pobesneo uključio u emisiju

Vreme čitanja: oko 2 min.

- Kad čujem njegov glas ja se tresem, ne znam šta pričam. Te situacije su se dešavale jednom mesečno i ja zaboravim na to. To je bila bolesna ljubav - tvrdila je potresena Aleksandra

  • 5

Aleksandra Nikolić gostovala je prošle noći u emisiji "Narod pita" na Pinku, gde je tvrdila i da je Filip Car na nju nasrnuo čak i u trudnoći!

Ona je sada u 3. mesecu.

- Davio me je i čupao za kosu. Rekao je da je to u naletu strasti, ali sam ja počela da plačem. Kada je to video otreznio se i rekao mi je "nisi me trebala nikada lagati" - počela je.

- Kad ti mene trudnu čupaš za kosu... htela sam da ga prijavim. Plakala sam i kukala. Izbacio me je iz sobe. Njegov otac je pokušao da nas smiri. Plašila sam se njegovih reakcija - rekla je Aleksandra.

- U njemu sam videla ceo svet... Verio me je. Zna koliko sam ga volela. Otići ću odavde, ostaviću telefon kod kuće. Kad čujem njegov glas ja se tresem, ne znam šta pričam. Te situacije su se dešavale jednom mesečno i ja zaboravim na to. To je bila bolesna ljubav - tvrdila je potresena Aleksandra.

Inače, Filip se prošle noći tokom njenog gostovanja telefonskim putem uključio u emisiju.

- Moglo je biti i bolje, ali okej. Ovako, vidim da je moja domaćica danas pravila pasulj, pa ju je rano proterao. Što se tiče toga kakva je bila moja reakcija, ko se kako ponašao u odnosu između mene i nje i da li je bio nasilja kao što je rekla, svi gledaoci koji prate moći ćete videti dokaze crno na belo na mom instagramu - rekao je Filip.

- Moći ćete da vidite i poruke koje sam slala njegovoj sestri posle epizode u Parizu. Nastavi, mangupe! - vikala je Aleksandra i napustila studio.

- Biću kriv svakako pošto se radi o ženi, pogotovo o ženi koja je u drugom stanju... Moj život se promenio iz korena do momenta dok devojka nije rekla da ide na abortus. Ta devojka mi je uručila čestitku na rođendan, rekla mi je da nije spremna za ovaj život i za sve to, molio sam da se povučemo u ilegalu. Kada mi je rekla da nije spreman za takav život, da će izgubiti popularnost, ona je izkomercijalizovala našu situaciju. Njoj su vrane oko nje popile mozak, meni se srušilo svet - rekao je Filip Car.

(Telegraf.rs)

Video: Elegantno odelo joj stoji kao saliveno: Aleksandra Prijović zablistala u trećoj odevnoj kombinaciji

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoki

    30. septembar 2023 | 08:44

    90 % stvari laze, kao i svaka zena kad je povredjena emotivno

  • Cccc

    30. septembar 2023 | 08:37

    Šta sve neradi zbog popularnosti i gledanosti,!!!

  • Ogi

    30. septembar 2023 | 10:12

    Pa sta ces sa njim onda , sta si trazila kad je jasno da je on igrac a ti devojka sa kakvom prosloscu . Jasno je da te nece ozeniti nikad.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA