Vreme čitanja: oko 1 min.

Udovica Tome Zdravkovića tvrdi da je pokradena: "Prevarili su me za film, Bane je uradio sve u svoju korist"

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Potpisala sam jedan ugovor za film, koji nisam čitala", istakla je Gordana

  • 8
Toma Zdravković pomen Foto: Telegraf

Udovica muzičke legende Tome Zdravkovića, Gordana Zdravković, održala je 32. pomen pevaču, na Centralnom groblju.

Gordana je tom prilikom dala izjavu, gde se osvrnula na film "Toma" od kog ističe da

Banetu Obradoviću.

Udovica tvrdila da je Obradović prevario i da je on uzeo sve što ima veze sa Tomom. Takođe, istakla je i da je ona kriva jer ugovor nije pročitala.

- Oni su mene prevarili za film. Potpisala sam jedan ugovor za film, koji nisam čitala, tako da je Bane Obradović uradio sve u svoju korist. Verovatno je to sve bilo planski, čim nije hteo da potpiše. Verovala sam im, nisam sumnjala u njega. Pričala sam sa Bjelogrlićem, rekao je: "Ti jesi oštećenja, ali ja ti ne mogu ništa pomoći, ja sam njega isplatio" - rekla je Gordana Zdravković i dodala će zabraniti emitovanje serije u dogovoru sa advokatom.

Kako je rekla od Tominih pesama je dobila 100 dinara prošle godine od prava i tvrdi da su je svi prevarili. Gordana je rekla i da je svi izbegavaju svi, pa čak i Aco Pejović.

- Sin je morao da ugasi FB posle filma jer su im svi tražili pare, a oni nisu dobili dinar. On je znao da je Obradović prevarant - rekla je Zdravkovićka.

(Telegraf.rs)

Video: Joksimovićev govor na pomenu: Posle toliko godina, zahvaljujući Tomi smo opet pronašli dušu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pp

    30. septembar 2023 | 12:31

    Pa ti opet veruj Bjelogrliću i Obradoviću opet...pritom, napravili su jedan od najgorih i najamaterskijih filmova u istoriji srpske kinomatografije.

  • Onoo

    30. septembar 2023 | 13:33

    Film je toliko glup da je svaki komentar izlišan, počev od onog nakalemnjenog nosa pa redom da ne nabrajam. O prevari šta reći možda mnoge nas nije iznenadila obzirom koji su likovi u pitanju.

  • Jagodinka Simonović

    30. septembar 2023 | 14:10

    Ti za početak nisi smela da dopustiš da se ona lakrdija od filma snimi. Film nema nikakvu umetničku vrednost, niko i ne priča o njemu. Snimljen da bi se zgrnule pare, tebi dali siću, a oni pokupili kajmak.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA