≫ 

Vreme čitanja: oko 4 min.

Ovo su momenti sa Prijinih koncerata o kojima bruji region: Suze, milionski stajlinzi i ono što nema cenu

Vreme čitanja: oko 4 min.

Kako je ekipa Telegrafa ispratila sva tri dana neverovatnog spektakla, zabeležili smo i najlepše trenutke

  • 9
Aleksandra Prijović Foto: Nikola Anđić, Mileta Mirčetić, Telegraf

Mlada zvezda Aleksandra Prijović održala je tri koncerta u Areni, a o scenama sa istih se i te kako priča.

Aleksandra nije krila emocije od publike, a njeno obraćanje kako porodici tako i publici bilo je propraćeno emocijama i suzama.

Kako je ekipa Telegrafa ispratila sva tri dana neverovatnog spektakla, zabeležili smo i najlepše trenutke.

Aleksandra je izašla na binu, u svečanoj haljini u zlatnoj boji, koja je u gornjem delu u formi korseta sa šljokicama, a kada je skinula svileni dodatak, pokazala je da je svoju liniju dovela do savršenstva.

Ubrzo nakon toga usledilo je i pevačicino emotivno obrćanje majci, zbog kojeg je Borka briznula u plač.

- Prvi put, kad sam prolazila pored Arene, to je bio moj prvi dolazak u Beograd, kada sam rekla: "Mama zamisli da jednog dana imam ovde koncert". To se tada činilo nemogućim, ali uz vašu ljubav i podršku, sve je moguće. Mama sigurno plačeš sad. Mislim da ste primetili da u poslednje vreme ne mogu da sakrijem svoje emocije i da često zaplačem na nastupima, sigurno će biti i večeras tako. Želim da zajedno plačemo, želim da ovo bude veče za pamćenje i da uživamo svi zajedno - rekla je Aleksandra Prijović i pogodila.

Kako smo bili blizu Aleksandrine majke, nije nam bilo teško da primetimo da je Borka već na sredini govora zajecala.

Ipak, iako je većina članova porodice uživala u publici, Filip Živojinović, Aleksandrin suprug, je sve vreme bio u režiji, kako bi se lično pobrinuo da sve prođe bez ikakvog problema.

Drugo veče je prevazišlo čak i Aleksandrina očekivanja.

U publici nije bila ni Lepa Brena, već se pojavila sa Aleksandrom na sceni, a o njihovim suzama brujao je region.

Njih dve su zapevale hit "Poželi sreću drugima" za koji je Prija još davno rekla da joj je omiljeni Brenin hit, nakon čega su se rasule na komade. Prvo je suzu pustila Aleksandra, a kada ju je svekrva videla, i ona je zaplakala i počela da je grli.

Prija je na kraju druge večeri dobila poklon koji svakako nije očekivala. U pitanju je porodična slika nje, Filipa i njihovog sina Aleksandra, a mlada pevačica je ovaj znak pažnje uočila sa bine, te je dala znak njenom timu da ga preuzmu, nakon čega se zahvalila.

Treće veče je svakako bilo posebno.

Specijalni gost bio je Saša Matić, a njegove reči su mladu pevačicu potpuno dotukle, te je zaplakala na njegovom ramenu.

- Kada sam pre 15 godina upoznao ovu divnu damu, ja sam joj rekao da će biti jedna od najvećih zvezda na našim prostorima. Samo sam u jednoj stvari pogrešio, ona nije danas jedna od najvećih, ona je danas najveća naša zvezda. Ja ti želim, da kad budeš sledeći put odlučila da praviš koncert u Beogradu, ne tri, ne pet, najmanje deset ovakvih da napraviš - poručio joj je on.

Prija je zbog ovih reči zaplakala, te poručila Saši:

- Sale, kada bi ovi ovi ljudi znali koliko vas volim. Sećam se tog trenutka kada ste vi meni ovo rekli, nikada neću zaboraviti, a danas sam jako ponosna što imam tu čast da zajedno stojimo ovde. Hvala vam što ste došli.

Aleksandra je želela da ovaj trenutak zapamti zauvek, te je prekinula koncert i usliakla selfi sa publikom. Slika je odmah završila na Instagramu, a pored nje je pisalo:

- Slika mog života.

Jedan od najveselijih svakako je bio pevačicin sin Aleksandar. On je sve vreme bio sa bakom Borkom, a već na prve taktove je podigao ruke uvis, nakon čega je i zapevao, pa nema sumnje da je on mamin najveći fan.

Aleksandra je koncert završila emotivnim rečima.

- Posebno želim da pozdravim mog sina Akija, ja ne znam gde je on trenutno, ali hoću da znaš da te mama voli najviše na svetu. Jako sam srećna što si ovde večeras, juče nisi bio jer si se plašio vatre i dima, hvala ti što si ovde - poručila je ona.

Nakon ovog emotivnog govora, usledio je još jedan upućen suprugu:

- Filipe, tebi želim da kažem samo jednu stvar, ovo je naša zajednička pobeda. To svi dobro znaju, ja sam zbog tebe ovde gde jesam. Hvala ti, i hvala svima vama. Bilo mi je prelepo i nezaboravno.

Papreni autfiti koji su mnoge ostavili bez teksta

Nije tajna da je Aleksandra uložila mnogo novca kako bi sve izgledalo spektakularno, pa nije štedela ni kada su autfiti u pitanju.

Aleksandra je prvo veče blistala u belom odelu brenda "Alexander McQueen" na koje je dala čak 4.900 evra.

Ipak, iako je ne viđamo često u izazovnom izdanju, Aleksandra se pojavila i u kožnoj kombnaciji koja je napravila potpunu pometnju.

Crna kombinacija brenda "Alexander McQueen" košta neverovatnih 13.380 evra, što je zapravo milion i 570.000 dinara, a odelo se sastoji od tri dela.

Šta je sve Aleksandra nosila na koncertu pogledajte u galeriji u nastavku.

(Telegraf.rs)

Video: Prija se ovako oprostila od beogradske publike, a suprugu poručila: "Zbog tebe ovde gde jesam"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zora

    1. oktobar 2023 | 22:50

    Dosta vise sa ovim!!!!!!!!!!!!!!

  • Ne shvatam

    1. oktobar 2023 | 23:03

    Zašto je ovo tako bitno? Zašto danima čitamo ove vesti?

  • Samo pitam

    2. oktobar 2023 | 08:48

    Jeli sa ovim završno o Aleksandri i nas čeka jos, šta je radila kad je došla kući?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA