≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Verica Rakočević otkrila zašto se udala baš u četvrtak: "Saznala sam za ovo verovanje"

Vreme čitanja: oko 2 min.

Dizajnerka ističe da je taj dan odabrala zbog informacije koju je dobila

  • 2
Opera na vodi Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević Foto: Mileta Mirčetić

Verica Rakočević (75) i Veljko Kuzmančević (40) slave 10 godina braka!

Svojim primerom pobili su i pobedili sve nagativne i maliciozne komentare, pa danas ponosno govore o svom odnosu koji neguju čitavu deceniju.

Dizajnerka je, pričajući o braku s Veljkom, prvi put otkrila i zašto je izabrala da se uda baš u četvrtak, a ne u subotu ili nedelju, kako većina čini.

- Moja majka je šila i od nje sam čula da ne valja praviti sopstvenu venčanicu. Kasnije sam saznala i za verovanje da brak koji se sklopi u četvrtak traje čitav život - istakla je Verica.

- Na moju sreću, možda i nesreću, nemam dodir sa godinama. Niti ih brojim, niti o njima razmišljam, možda baš zbog snage i energije koju imam. S tim u vezi, bilo mi je sasvim prihvatljivo da obučem divnu mini haljinu Vivijen Vestvud u kombinaciji sa crnim čizmama. Taj dan pamtim kao jedan od najsrećnijih u mom životu, pored trenutaka kada su se rađala moja deca - ispričala je dizajnerka za Hello.

Ona i Veljko otkrili su i uz koju pesmu su otplesali prvi ples.

- "Da li znaš da te volim", Dado Topić. To je pesma uz koju su mnogi ljubavisali i venčavali se - izjavio je Kuzmančević.

- Imali smo stotinak gostiju, među kojima su bili Veljkovi roditelji, sestre, kumovi, rodbina. Prisustvovao je moj sin Mića, Elena je bila u Londonu, a Milena u Njujorku. Bili su tu i naši prijatelji Boško Jakovljević, Leontina, Tijana Dapčević. Sve je bilo neformalno, bez spektakularne dekoracije, dres-koda, lososa i šampanjca. Gostima smo poslužili ćevape i krempite - kazala je Verica.

Verica i Veljko otkrili su i šta su jedno drugom poželeli za 10. godišnjicu braka.

- Poželela sam mu da u godinama koje dolaze bude srećan koliko je bio do sada. Takođe sam mu poželela da ostane ovakav kakav je poslednjih mesec dana, odnosno da nastavi da razvija svoje profesionalne kvalitete kako samo on zna i ume - rekla je Verica, a Veljko se nadovezao:

- Ja sam gospođi poželeo da konačno malo uspori jer je ovih deset godina bio ‘pun gas’. Nadam se da će početi malo više da "kulira".

(Telegraf.rs)

Video: Viktor Živojinović stigao u opasnoj mašini od 150.000 evra

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA