Vreme čitanja: oko 1 min.

Aca Lukas i Mladen Sovilj iznenadili brojne fanove nezaboravnim druženjem i poklonima

Vreme čitanja: oko 1 min.

Svetska premijera filma "Pokidan" koji je nastao u produkciji Telekoma Srbija i Hype produkcije biće održana 3. novembra 2023. godine od 19 časova u Štark Areni

  • 0
Aca Lukas i Mladen Sovilj Foto: Promo/ Telekom Srbija

Odmah po završetku projekcije, od 21h, počinje koncert superstara Ace Lukasa i Folk Haus benda, te će publika imati priliku da uživa u nesvakidašnjem događaju - amalgamu nezabeleženo dobrog multimedijalnog projekta, svetske produkcije i briljantnog sadržaja.

Maestralan šlagvort pred ovako veliki događaj obeležilo je druženje u mts i Ticket Vision poslovnicama kada su Aca Lukas i Mladen Sovilj, glavni protagonista filma "Pokidan", posetiocima i fanovima poklonili karte za koncert i premijeru filma, kao i prepaid kartice mts-a.

Foto: Promo/ Hype production

Podsetili bismo da već neko vreme traje promocija u kojoj svi korisnici koji u Beogradu na prodajnim mestima Ticket Visiona kupe karte za koncert i film dobijaju gratis mts prepaid kartice.

Druženje je bilo u znaku dobre atmosfere, a Aca i Mladen su uživali u fotografisanju sa posetiocima kojima su dali nagoveštaj šta ih očekuje 3. novembra u najvećem bioskopu i istoriji kinematografije. Ulaznice su u prodaji na Ticket Vision prodajnim mestima kao i onlajn na ticket.rs.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA