≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Razlika u godinama između Aleksandre i Filipa je dvocifrena: "Ne mogu da mi oproste što sam se udala za njega"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Jednom prilikom je istakla i da joj neki nikada neće oprostiti što se udala za naslednika jedne od najmoćnijih srpskih porodica

  • 22
Aleksandra Prijović Foto: Antonio Ahel/ATA Images

Aleksandra i Filip Živojinović u braku su od 21. juna 2018. godine i danas važe za jedan od najpoznatijih domaćih parova.

Međutim, ono na šta je malo ko obraćao pažnju jeste podatak koliko je Bobin sin stariji od pevačice. Radi se o dvocifrenoj razlici od čitave decenije, pošto ona ima 28, a on 38 godina.

Aleksandra je i na koncertima u beogradskoj Areni istakla da danas ne bi bila tu gde jeste da joj nije bilo Filipa, a jednom prilikom je istakla i da joj neki nikada neće oprostiti što se udala za naslednika jedne od najmoćnijih srpskih porodica.

- Koleginicama je mnogo veći problem moj brak nego karijera. Mislim da bi sve uspehe mogle da mi oproste i pređu preko njih, ali što sam se udala za njega, to nikako. Nekad ispada da bez Filipa i Brene ne bih ni uspela. Akcenat je uvek na njemu, bez obzira na to što sve pesme i spotove sama finansiram - rekla je jednom prilikom za IDJ.

(Telegraf.rs)

Video: Steva Simeunović otkrio koliko para je zaradio od hita koji je proslavio Priju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jaca

    6. oktobar 2023 | 22:06

    Bez obzira sto ima 38 godina izgleda bolje od nje koja ima 28. Prirodno lep za razliku od nje koja je sva izoperisana. Kada je pogledas sa početka karijere, sve ti bude jasno.

  • M-78

    6. oktobar 2023 | 20:57

    Vi bas ne znate sta vise da pisete...pa pridajete znacaju glupostima....pa sta ako je razlika u godinama...

  • Marinela

    7. oktobar 2023 | 13:12

    Dobro je da je svesna svojih kapaciteta i toga da ne bi uspela bez Brenine podrške. Da se razumemo, ona ne treba da se zahvali Filipu, nego činjenici što se Boba oženio Brenom pa se uzročno-posledično došlo do njene karijere. Inače, žena peva solidno ali nema harizmu, ne ostavlja nikakav utisak kao ličnost, nema X faktor. Verovatno bi završila kao sve "zvezde" koje su prošle kroz Grand takmičenje. Snimila pesmicu-dve i nestala. Njapametnije što je uradila je što je ulovila Filipa a on stvarno odlično izgleda i ako je 10 godina stariji od nje, to se ne vidi nimalo. Lepši je od nje jedno 10 puta, objektivno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA