Vreme čitanja: oko 1 min.

Zvezda Granda je već dugo sama, sad je otkrila koji problem ima: "Muškarci nemaju herca, ja sam ozbiljna"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Iako su je povezivali sa nekim momcima, pevačica priznaje da je već dugo sama. Nedavno je otkrila da li se nešto promenilo na tom polju, a njen odgovor će iznenaditi sve

  • 5
Grand Specijal, Aleksandra Bursać Foto: Nikola Tomić

Pevačica Aleksandra Bursać požalila se da ne može da nađe dečka, jer kako je rekla muškarci nemaju hrabrosti da joj priđu, pa se više posvetila poslovnim obavezama.

Aleksandra ističe da joj je posao beg od svega i dok se u njenom životu ne bude pojavio pravi muškarac s kojim će zasnovati pordicu, zarađivaće za svoju, odnosno majku i oca.

- Meni je posao beg od svega, ja volim da pevam pre svega i volim tu energiju sa ljudima, pa eto dok ne naiđe neko pravi i bitan i dok se ne ostvarim kao majka, radiću i trudiću se da stvorim sve i za sebe i za svoju porodicu… - rekla je Aleksandra, pa otkrila da iako nema dečka, momci nemaju hrabrosti da joj priđu:

- Ne kažem ja da nema udvarača, ima stvarno, ali niko nema dovoljno herca da mi kaže: „Dopadaš mi se, idemo na kafu“, a da mi se naravno svidi.

Iako su je povezivali sa nekim momcima, pevačica priznaje da je već dugo sama. Nedavno je otkrila da li se nešto promenilo na tom polju, a njen odgovor će iznenaditi sve.

- Ja bih volela stvarno da se pojavi neka ljubav ozbiljna, jer sam ja jedna ozbiljna devojka. Tako da čekamo to. Dok ne bude kako ja hoću, ostaću sama - rekla je ona za "Grand".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • X

    9. oktobar 2023 | 03:09

    Ribo pustim ti poruku na insta a ti se praviš nafurana...ne brini u kešu sam prodacu njivu

  • CH

    9. oktobar 2023 | 08:54

    Udvarac mora biti biznismen ili fudbaler.Obavezno mnogo bogat. . . Beograd na vidi obavezno plus dove tri kuce na luks destinaciji . .Pevaljke odavno ste provaljene.

  • pa

    9. oktobar 2023 | 01:53

    šta će mi pevačica

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA