Vreme čitanja: oko 2 min.

"Koliko je prizemna": Ovaj komentar Milice Pavlović o "jugiću" svi šeruju na mrežama

Vreme čitanja: oko 2 min.

Pavlovićeva često tokom nastupa prilazi devojčicama koje su u prvim redovima, a kako je istakla, i onda je u detinjstvu bila redovan gost na koncertima

  • 2
Milica Pavlović Foto: Mina Dishlenkovich

Mlada muzička zvezda Milica Pavlović je uvek ponosno isticala da je odrasla na selu i da su joj najveća podrška bili baka i deka.

Još od malena je volela da ide na nastupe poznatih pevača i pevačica, a s obzirom na to da je živela u mestu Gornji Bunibrod kraj Leskovca, za prevoz do koncerta je bio zadužen njen pokojni deka koji ju je uvek rado vozio jugićem na različite manifestacije.

Toga se Milica prisetila ispod jednog snimka na Instagramu nakon nastupa u Doboju. Naime, jedna korisnica pomenute društvene mreže je napisala kako su u prvom redu deca od 7 do 9 godina. Milica se odmah nadovezala,  pa je ispričala kako je ona kao dete bila u publici, a sada na njene koncerte i nastupe dolaze "neki novi klinci".

- Dao Bog uvek da je ovako. Sećam se te sreće kada odem ranije i čekam u prvom redu da čujem svog omiljenog izvođača. Pre toga brojim dane i sate. Naravno, sve sam morala da zaslužim.

- I onda, deda i ja u "jugiću" pravac za Leskovac. On me čeka u autu, i po završetku, vrati unuku kući. Dude moj... Danas sva ta deca očiju punih ljubavi, a nekada sam baš sa te strane stajala ja - piše u komentaru Milice Pavlović.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Milica Pavlovic (@senoritamilica)

Ove njene reči su mnogi korisnici društvenih mreža i primetili, te ga šeruju i hvale kako je oduvek bila prizemna.

- Koliko ona nema komplekse i koliko je normalna i prizemna zvezdetina. Sve si ovo sada zaslužila. Samo ideš još bolje - jedan je od komentara izvesnog Petra.

Podsetimo, Milica se uveliko sprema za veliki spektakl u Areni koji je zakazan za 23. decembar, a Pavlovićeva je nedavno u Zagrebu izabrala plesače koji će se naći kraj nje na bini naći u Beogradu. Telegraf je to sve zabeležio, a više o tome možete pročitati klikom na link.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki Rubiroza

    9. oktobar 2023 | 07:52

    Samo mi nije jasno sta ce deca na koncertu gospodjice koja se bacaka polugola na bini... Tekstove pesama ne treba ni spominjati....

  • Milica

    9. oktobar 2023 | 04:21

    Kako ceka u autu dete od 7 godina? A ona sama stoji na koncertu? Niđe veze

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA