Vreme čitanja: oko 1 min.

Desingerica potvrdio kraj saradnje sa Pljugicom: "Želudac mi se okreće od tog krindža, ništa nije radio"

Vreme čitanja: oko 1 min.

- Mnogo sam realan i ispravan lik i ne radim krindž stvari, ne prikazujem ljudima nešto što nisam. Taj dečko priča o cepanju majica, a nikad nijednu nije pocepao - kaže Desingerica za Telegraf.rs

  • 11
Desingerica i Pljugica Foto: Telegraf.rs, Nikola Tomić

Dragomir Despić Desingerica oglasio se za Telegraf.rs nakon što je Luka Bijelović Pljugica istakao da saradnje među njima više neće biti.

Tim povodom pozvali smo Despića koji je bio vidno razočaran i šokiran onim što je Pljugica izjavio u podkastu u kom je gostovao.

- Rekao je kako njemu odgovara, stvari koje nisu istina. Ako je hteo da priča o tome, mogao je da kaže kako stvarno jeste, a ne da priča u svoju korist - počeo je Despić.

- Druga stvar, kad on bude sedeo od početka do danas za kompom i radio pesme i edit za spotove, radio sve, a ne bio kod kuće da spava, onda će se nešto i pitati, jer sam ja taj koji je sedeo noćima i danima i radio, a porodicu sam maksimalno zapostavio zbog karijere, dok je on spavao - dodao je Desingerica.

- Mnogo sam realan i ispravan lik i ne radim krindž stvari, ne prikazujem ljudima nešto što nisam. Taj dečko priča o cepanju majica, a nikad nijednu nije pocepao! Ježim se takvog krindža iz emisije, meni se želudac okreće... Nemaju na profilu veću krindž emisiju od te - zaključio je.

Podsetimo, da je razlaz Deisngerice i Pljugice na pomolu Telegraf.rs je objavio u noći između 6. i 7. oktobra, kada su se odvojeno pojavili na koncertu Nućija i Vojaža u Hangaru u Luki Beograd.

- On je krenuo drugačije da funkcioniše, ima neke druge ljude oko sebe, prijaju mu drugi ljudi. Njemu prijaju, meni je sve isto. Isti lik, ista pričica, samo sam prosvetljeniji - kazao je tada Desingerica.

(Telegraf.rs)

Video: Desingerica i Pljugica na koncert došli odvojeno

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hih

    9. oktobar 2023 | 14:21

    Budale na kvadrat. Ko bre moze da slusa ove neandetralce. Samo ko pojava su da te bog sacuva

  • Vodolijax

    9. oktobar 2023 | 15:28

    Nemam pojma ni šta pevaju ni kavu školu imaju......ovako kad ih gledam bez tona izgledaju mi da nemaju veze sa muzikom a od škole samo srednju kroz koju su na silu protrčali.........a takva je i omladina koja ih sluša....

  • ја

    9. oktobar 2023 | 14:36

    Обојица више него антипатични!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA