≫ 

Vreme čitanja: oko 3 min.

"Ako ima neki problem neka ga rešava sama sa sobom!" Marija konačno progovorila o odnosu sa JK

Vreme čitanja: oko 3 min.

"Sa Jelenom Karleušom nemam ni najmanji problem", rekla je ona

  • 2

Pevačica Marija Šerifović pojavila se na snimanju Zvezda Granda, a povod za razgovor sa medijima bio je izlazak njenog novog albuma.

Marija je album izbacila nakon devet godina, a sada je otkrila i zašto joj je trebalo toliko vremena.

- Pa poslednji album je izašao 2014. godine, i te kako dobro znamo da su se od 2015. godine dešavali singlovi koji su bili i te kako uspešni, a tu mislim na pesme "Pametna i luda", "Sama i nervozna" i tako dalje. Sada je bio red za album i baš sam se radovala tome, deluje da se ljudima baš sviđa - rekla je ona.

Zbog njenog albuma plakala je i Aleksandra Prijović.

- Jeste da. Čule smo se noć pre nego što je album izašao. Tažila mi je da joj dam nešto, ja sam joj poslala i "ridala" je fino. Zvala me je i ja rekoh "šta ti je, zašto plačeš?". Drago mi je zbog kolega stvarno, ova narodnjačka strana prigrlila je pesmu "Moj grad", a moje kolege iz pop muzike prigrlile su pesmu "Drugačija", "Pola sunca" i ostale, i ja sam jedno srećno dete - dodala je ona.

Marija je otkrila i koja je njena pesma.

- "Ko broji moje rane" i "Vozi me", ta je za noć od dvanaest do šest, a ovo je za preko dana - istakla je pevačica.

Pevačica je otkrila i koja je njena rana.

- Pa to je teško pitanje. Bilo ih je, ali najbitnije je da svi nađemo način da to prebolimo. Verovatno su to neke onako ranice koje su dolazile na početku moje karijere - otkrila je Marija.

Marija je uradila duet i sa Matejom Cvetkom "Pola Sunca".

- Bila je ideja da se desi neki duet na ovom albumu. Ima previše kolega i koleginica koji mogu to jednako dobro da urade, ali razmišljala sam da li postoji neko na ovom našem tlu ko je u povoju, i onda sam malo gledala i slušala, i zapazila sam ga kada je njegova pesma "Trebaš li me" došla do mene, i rekla sam da je on jedan od najboljih pop vokala na našim prostorima i nije bilo teško to dogovoriti. Meni je srce baš puno što je ta pesma našla svoj put. Milo mi je jer je to moja muzička šoljica čaja - istakla je pevačica.

Marija je otkrila i da li joj je Karleuša čestitala na albumu.

- Karla se nije javila. Pretpostavila sam da ćete me pitati i da stavimo tačku zauvek. Ja sa Jelenom Karleušom nemam ni najmanji problem. Ako ga ona ima, mislim da to treba svi da čujemo. Zaista ne znam, ovo je moj jedini odgovor - rekla je.

Na pitanje da li je ona Jeleni pružila podršku za albume "Alpha" i "Omega", Marija je rekla:

- Ja bih rekla jednu stvar na temu tog pitanja... Mislim da su neke druge daleko važnije stvari u životu za pružanje podrške, važnije, a to je ono kada se ugase kamere, kada postojimo jedni za druge. Ja sam tu za nju uvek bila i biću, ja nemam problem. Ako Karla ima neki problem, neka ga rešava sama sa sobom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Matilda

    9. oktobar 2023 | 20:16

    Meni ovo izgleda kao najava novog estradnog okršaja

  • Vodolijax

    9. oktobar 2023 | 15:47

    I mi sad treba da verujemo da je koleginica iskreno plakala od sreće zato što je Marija izdala album.......

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA