Vreme čitanja: oko 1 min.

Fitnes bliznakinje poručile da su svi koji ih napadaju jer su psa ostavile u azilu "loše osobe"

Vreme čitanja: oko 1 min.

- Svako ko ovu priču protumači loše je znak da je on loša osoba i mi mu želimo ozdravljenje - poručile su između ostalog i ponovo izazvale bes javnosti

  • 4
Julija i Natalija Đukić Foto: Instagram/fitness.bliznakinje

Natalija i Julija Đukić, poznatije kao fitnes bliznakinje,  na meti su oštrih komentara javnosti nakon što su psa Bekija, kog su udomile u martu ove godine, odvele u azil i tamo ga ostavile.

U oglašavanju na Instagramu objasnile su kako pas navodno ne može da se privikne na život u stanu, kako je oštetio mnogo stvari u stanu, te da stalno laje i da pas koji je "već deo porodice ne može da se ukopi sa Bekijem".

Prema njihovim rečima, pas ih nije doživljavao kao autoritet već su ga često slale kod deke na selo. Ističu da ne podržavaju azile i da mesto na kom se nalazi Beki trenutno njih dve doživljavaju kao raj za životinje.

- Svako ko ovu priču protumači loše je znak da je on loša osoba i mi mu želimo ozdravljenje. Kada bi nam neko rekao da će dobrota biti osuđena ne bismo mu verovale - poručile su između ostalog i ponovo izazvale bes javnosti.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Natalija i Julija Đukić 👯‍♀️ (@fitness.bliznakinje)

(Telegraf.rs)

Video: Marija Šerifović iskreno o Karleuši, novom albumu i Aleksandri Prijović

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lale

    9. oktobar 2023 | 16:17

    Ko su bre ove majko mila?

  • 🙄

    9. oktobar 2023 | 16:39

    Životinje nisu igračke, ali ih spodobe često bacaju kao da jesu kad im dosade.

  • Jelena S

    9. oktobar 2023 | 18:08

    Dve punoletne osobe su udomile psa a posle ga odvele u azil naravno pas ce kroz par meseci biti agresivan jer ce morati da se izbori da prezivi u pocetku ce upasti u depresiju i nadati se da ce one doci po njega ali nece zamislite koliko je to sve surovo ziva dusa uvesti zakon kaznjavati strogo novcano zatvorska kazna plus da vise ne mogu drzati ni jednu zivotinju ljudi moji to dusa sad drhti i ceka a nikoli su pomogli doveli su jos jednog psa

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA