Vreme čitanja: oko 1 min.

Miki Đuričić se zaposlio kao konobar u Beogradu: "Kažu da neću izdržati ni 7 dana, a ja čekam ponudu od Pinka"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Otkrio da se sprema nešto zanimljivo u njegovoj karijeri

  • 2
Miki Đuričić Printskrin: Instagram/mikidjuricickupinovo

Rijaliti učesnik i poznati pčelar iz Kupinova, Miki Đuričić, našao je novi posao.

Đuričić se zaposlio u jednom restoranu na Novom Beogradu, radi kao konobar, ali i pomaže u marketingu.

Danas mu je prvi radni dan i čini se da se odlično snalazi u tome.

- Radim na marketingu, pomažem, radim i kao konobar, sve... Ovo je supruga od mog prijatelja otvorila, fantastičan restoran sa odličnom klopom. Ovde se jede fantastičan roštilj i kuvana jela. Ovde sam od ponedeljka do petka, od 13 do 20 časova - rekao je Miki kroz smeh, koji ni sam nije siguran koliko će ga ovo mesto držati.

- Tek sam počeo, drugari su napravili kladionicu koliko ću izdržati. Neki kažu nedelju dana, neki mesec... Ja kažem da ću raditi, prelep je ambijent, bitno mi je da je hrana dobra i da je sveže meso. Ovde će dolaziti mnogi moji prijatelji i poznanici - istakao je Đuričić.

Miki je nedavno dobio drugo dete, sina Arsenija, pa je otkrio kakva je situacija kod njih u porodičnom domu.

- Beba je super, već ima 6 kilograma, mama je super, brzo se oporavila od carskog reza. Dunja ga obožava, nije ljubomorna. Sve funckioniše kako treba - rekao je bivši rijaliti igrač pa otkrio da li će možda uskoro postati deo "Elite".

- Biću ovde u restoranu narednih 4-5 meseci, trebalo je da počenem da radim nešto u Zadruzi. Trebalo je povremeno da dolazim u rijaliti kao voditelj. Kao učesnik ne bih mogao, beba je mala, potreban sam i ženi, a u budućnosti, videćemo - rekao je Miroslav Miki Đuričić za Blic.

(Telegraf.rs)

Video: Pčelar iz Kupinova posetio Stefana Karića po izlasku iz zatvora

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Šumadinac

    9. oktobar 2023 | 21:00

    Koga ti interesuješ

  • Marika

    10. oktobar 2023 | 09:56

    Pa dajte ljudi taj "čuveni" Miki nije nikada bio pčelar. On je sa ocem tovio svinje i imao sto pokušaja da bude kuvar trgovac, kafedžija a sad po drugi put hoće da bude marketing menadžer. Kome ? Pa pogledajte sliku da tom logom liči li na nekoga ko će nekoga neukog podučiti marketingu. Koješta. On zna da kuva, relativno je dobro informisan obzirom da je završio samo osnovnu školu ima neku seljačko-mangupsku spisku i to je to. Zadruga je za njega bila najveći domet u "karijeri" sve mu je ostalo mangupiranje u provinciji.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA