Vreme čitanja: oko 1 min.

"Ako sam trudna, biću primorana da abortiram": Šokantno obraćanje Dunje Ilić

Vreme čitanja: oko 1 min.

- Ceo dan mi stižu poruke, a šta ako sam trudna? Ne osuđujem nikoga lično, ja sam mogla da se zakunem da nikada ne bih abortirala - deo je Dunjinog odgovora

  • 2
Dunja Ilić Printskrin: Youtube/Modern GoddessHowTo

Nepunih mesec dana nakon veridbe, nekadašnja pevačica Dunja Ilić raskinula je veridbu.

Nakon što je to i saopštila javnosti, usledio je pregršt pitanja pratilaca, a jedno se ticalo i toga šta će uraditi ako se ispostavi da je u drugom stanju.

- Ceo dan mi stižu poruke, a šta ako sam trudna? Ne osuđujem nikoga lično, ja sam mogla da se zakunem da nikada ne bih abortirala - počela je, a onda je frapirala sve koji su ispratili šta je odgovorila.

-  No, samo u ovoj situaciji moram reći da ako se utvrdi da sam trudna, biću primorana da abortiram, što mi najteže i pada u ovoj situaciji - poručila je Ilićeva.

Podsetimo, ona je vest o raskidu veridbe saoštila na sledeći način:

- Branko i ja samo bili prijatelji dugo pre ulaska u vezu i veridbu, niti me je udario niti ikada bio grub prema meni. Branko ima dosta neraščišćenih poslova sa bivšom suprugom. Za mesec dana došli smo do toga da ja ne mogu sprovoditi ličnu higijenu niti jesti po par dana. S obzirom na moje ne tako dobro psihofizičko stanje, morali smo da prekinemo vanbračnu zajednicu.

- Manite me sa tim što mi odnosi kratko traju. Da sam spremna da me neko tuče, vara, dernja se, verovatno bih na Instagramu bila mama jednog anđela. Ja idem na prvu ružnu reč, za*ole me šta će selo reći - dodala je.

(Telegraf.rs)

Video: Desingerica i Pljugica se rastaju, ali ih jedna stvar spaja: Lule otkrio kako će dalje nastupati

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zemunac

    10. oktobar 2023 | 09:44

    Iskreno ženo, na šta ličiš i šta napravi od sebe, bolje je da nisi u drugom stanju.

  • M-78

    10. oktobar 2023 | 11:31

    Ova mučena skrenula sa puta....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA