≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Vesna priznala da zbog Anabele nije došla na proslavu rođenja Lunine ćerke: "Nismo se pomirili!"

Vreme čitanja: oko 1 min.

- Neka viđanja, neki rođendani... Pa, klinci sami slave rođendane, imaju svoje društvo, što bismo mi išli ako nema potrebe? To je to, to je ta neka priča - objasnio je Đole

  • 1
Vesna i Đole Đogani Printskrin: Youtube/AmiG Show

Vesna Đogani rekla je prošle noći u emisiji Amidži šou da se zbog Anabele nije pojavila na proslavi povodom rođenja Lane Miljković, druge ćerkice Lune i Marka.

- To veče smo imali još jednu emisiju, snimanje, a posle toga, šta znam... Znala sam da će biti i Anabela tamo i onda mi je bilo nekako nezgodno. Nismo se pomirili, nisu izglađeni odnosi... - počela je.

- A što ste vi i dalje u svađi? - pitao je voditelj Ognjen Amidžić.

- A ne znam (smeh) - rekla je Vesna.

- Gledaj, meni je ujutru u osam i nešto zvao Gagi i rekao da je postao deda. Čestitao sam i njemu, tražio sam da se javi i Marko, čestitao sam i njemu. Rekao je "Dođite ako možete, nikakav problem nije". Dakle, sve je što se toga tiče u najboljem redu - ubacio se Đole.

- Biće prilike - rekla je Vesna.

- Nismo mi u nikakvoj svađi - dodao je Đole.

- Ali kaže Vesna da se s Anabelom nije izmirila - rekao je Ognjen.

- Anabela je druga priča. Inače, kod moje sestre Nađe u Zemunu, to je neka naša baza. Tamo smo se viđali par puta sa Lunom, sa Markom, Miom... Moja sestra pravi najbolje sarme na svetu, pa idemo kod nje, a istog dana je rekla i Luna da će doći, pa dođemo sa porodicama, popijemo, ispričamo se, ali se viđamo samo tamo, u toj takozvanoj "bazi" gde su živeli moji roditelji. A ono, neka viđanja, neki rođendani... Pa, klinci sami slave rođendane, imaju svoje društvo, što bismo mi išli ako nema potrebe? To je to, to je ta neka priča - objasnio je Đole.

(Telegraf.rs)

Video: Poznata srpska glumica pobegla iz ratnog vihora Izraela: Bežali smo u skloništa

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA