Vreme čitanja: oko 1 min.

"Ovako se to radi, bez iskakanja iz frižidera!" Karleuša brutalnom objavom podržala Draganu Mirković

Vreme čitanja: oko 1 min.

Karte za spektakl zakazan za 29. decembar planule su u rekordnom roku, pa je luče iz Kasidola zakazala i drugi koncert dan posle

  • 16
Dragana Mirkovic, Jelena Karleusa Foto: Telegraf

Dragana Mirković doživela je veliki uspeh i bez ijedne plaćene reklame rasprodala koncert u Beogradu tri meseca unapred. 

Karte za spektakl zakazan za 29. decembar planule su u rekordnom roku, pa je luče iz Kasidola zakazalo i drugi koncert, za dan posle.

Brojne kolege čestitale su Dragani na ovom uspehu, a jakom porukom podržala ju je Jelena Karleuša.

Pop diva je spomenula i druge kolege koje su napunile ovu dvoranu i rekla da je starija koleginica zaslužila mnogo više u odnosu na njih.

- Ako neki sa dve poznate pesme i dve godine karijere prodaju 3 Arene, Dragana Mirković treba i zaslužuje 30 Arena u Beogradu i popis stanovništva u Hrvatskoj, Bosni, Sloveniji, Makedoniji... Ovako se to radi, bez plaćene Jutjub kampanje, lažnih klikova iz Pakistana, bez uloženih stotina hiljada evra u reklamu i iskakanje iz frižidera - bez ikakve reklame već dve rasprodate Arene! Ej? Nastaviće se! Napred Dragana! - napisala je Jelena na Instagramu.

(Telegraf.rs)

Video: Dragana Mirković "maltretirala" obezbeđenje na koncertu u Sidneju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srna

    11. oktobar 2023 | 10:28

    Ne podrzava ona Draganu, ona samo pokusava da umanji uspeh Prijovic koji nikada nece uspeti da stigne. Ona i sa reklamama i bez nikada nece biti tu gde su one jer je spremna oduvek bila za rijaliti

  • Jeja

    11. oktobar 2023 | 11:47

    U pravi je ... nikada nisam.videla vecu moc marketinga i medija neho u vezi te bezbojne snaje porpdice Zivojinovic. Nezasluzeno . Ima puno puno boljih pevaca koji nazalost nemaju ovu artiljeriju za reklamu i organizaciju ... svaka cast za medije i marketing to je bila demonstracija" sile. " ! Ova zena Dragana ce napuniti 7 Arena bez reklame ...tako i treba da bude za nekoga ko traje i ima hitove .

  • Laza

    11. oktobar 2023 | 10:52

    Ljubomora je cudo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA