Vreme čitanja: oko 2 min.

"Nesvesne devojke, ali bar ga nisu odrale i pojele": JK o fitnes bliznakinjama i psu kog su ostavile u azilu

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Ovo što su ove dve klinke uradile je možda bez emocija, ali ponavljam, imate li ih vi prema životinjama?", pita se pevačica

  • 2
Jelena Karleuša, Fitnes bliznakinje Foto: Nikola Anđić, Instagram/fitness.bliznakinje

Pop diva Jelena Karleuša oštro je prokomentarisala potez fitnes bliznakinja, Natalije i Julije Đukić, koje su nedavno udomile psa, snimale ga za društvene mreže, a zatim ga ostavile u azilu jer, kako su između ostalog rekle, mnogo putuju i nemaju vremena za njega.

Njihova odluka razbesnela je brojni narod, pa i Jelenu, koja je poznata kao veliki ljubitelj životinja.

- U mojoj borbi za životinje pomogla sam PETA organizaciji da zatvorimo nekoliko fabrika krznašica u Srbiji, borim se protiv upotrebe pravog krzna, protivnik sam mesa u ishrani ljudi, najveći sam donator mnogih azila za životinje, usvajam životinje i sponzorišem lečenje bolesnih životinja, ali ja ove nesvesne devojke ne osuđujem, a nemojte ni vi sem ako ne nosite krzno, ne jedete meso, sem ako ne usvajate životinje i ne dajete novac za pomoć azilima - počela je Jelena i dodala:

- Pođite od sebe! Ako one nisu empate i ako im nije bilo žao psa, bar ga nisu odrale i pojele! A to vi radite, možda ne psima, ali zar je bitno koja je vrsta? Ili volite ili ne volite životinje! Ne može da vam bude žao psa koji je odveden u azil, a da vam nije žao nečije noge u tanjiru. Bar ga nisu izbacile na ulicu jer sam mnogo takvih životinja usvojila. Kao neko ko je usvojio i psa kome su odsekli šape, smatram da je to pravi zločin za koji niko nije odgovarao, a ovo što su ove dve klinke uradile je možda bez emocija, ali ponavljam, imate li ih vi prema životinjama? - napisala je Karleuša, a zatim posvetila još jednu objavu psu Bekiju koji je ostavljen.

- Evo ga Beki! Usvojila sam sedam životinja i fizički nemam gde da udomim kucana Bekija kog su blogerke ostavile u azilu, srećom, azil je u rukama ovog divnog dečka na slici. Beki čeka da jedan dobar čovek velikog srca dođe po njega i kaže - vodim te u moj dom da ti pružim ljubav! Ne lanac i hladni beton jer to nije ljubav prema životinji, nego topli dom, njegov jastuk i igračkicu jer psi su članovi prodice. Usvojite Bekija - poručila je Jelena.

(Telegraf.rs)

Video: Jelena Karleuša objavila audio snimak sa suđenja sa Cecom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marija

    11. oktobar 2023 | 11:24

    Rece JK i navuce kozne cizme i okaci na sebe koznu tasnu

  • Opet ova!

    11. oktobar 2023 | 11:25

    Pa dobro, kad narod ne voli njeno ''pevanje'' onda mora na druge nacine da privlaci paznju. Svakoga kritikuje, maskira se, fotosopira se, slika se, sta ce jadna...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA