Vreme čitanja: oko 3 min.

Pljugica provocirao Desingericu dok je u emisiji pričao koliko ga je razočarao: Evo šta je objavio

Vreme čitanja: oko 3 min.

Pokazao koliko mu je stalo do karijere

  • 2
Desingerica i Pljugica Foto: Telegraf.rs, Nikola Tomić

Poznati kontroverzni duo, Dragomir Despić Desingerica i Luka Bijelović - Lule Pljugica, doneli su odluku da se raziđu.

Iako je bio dogovor da o tome ne govore u medijima, Lule je obećanje prvi prekšrio, pa je počeo da iznosi detalje njihovog privatnog odnosa u jednom podkastu.

Desingericu je to zabolelo, pa je juče u emisiji "Ami g šou" izneo sve karte na sto.

- Baš sam emotivno pogođen i razočaran, po ne znam koji put. Ja sam za tog dečka stavljao ruku u vatru, bez ikakvog interesa. Ja sam se trudio od početka da stvorim realan gas, ako je tu benzin za spot, ja ću da navrnem benzin da to bude pravi gas. Ja sam veoma krvario da od cele ove priče i zato smo ovde. Veoma sam krvario da se ne rade neke fejk stvari - rekao je Desingerica, na šta ga je voditelj pitao:

- Hoćeš da kažeš da si ti zaslužan za uspeh Desingerice i Pljugice? - upitao ga je Ognjen, a on je rekao:

- Pa ako ja radim celu noć sve to, a neko odradi te linije pevanja samo, ko se dao?! Nije ni to problem nikakav, problem je što ovo nije trebalo da se priča i ovo su neke stvari koje mene privatno peku i ako kreneš da pričaš, pričaj kako jeste, nemoj da uvijaš. To je rečeno zarad pregleda...Kažeš ko je ispravan, ko ne, zašto je došlo do toga?! Došlo je iz istog razloga kao što su mu se prekinuli prethodni poslovi. Upoznao je neke ljude. Treba zajedno da guramo ovo, a ne samo ja da guram. Ako kreneš da pričaš u nekom tom smeru, ne možeš da kažeš da je došlo do zasićenja, kada nije došlo ni do kakvog zasićenja. Ja dajem celog sebe, dok ne umrem, radio sam i povređen, a druga strana nije mogla to da isprati - istakao je reper i dodao:

- Možda je problem što sam forsirao tog dečka da bude nešto što nije. Pratio je neko vreme određeno dok se nije zaljubio, onda mu prestaje to gasiranje. Očigledno, nema tu mnogo filozofije, to se njemu i ranije dešavalo... Ja sam preko nekih stvari prelazio i pričao mesecima, da bi ovo trajalo i sada se budim i vidim da neki dogovor koji je postavljen da se ne poštuje - rekao je Desingerica koji ističe da je mnogo više on radio u celom njihovom projektu i da je Lule samo povremeno dolazio da odradi svoje delove.

Tokom emisije, oglasio se i Pljugica putem Instagrama i svima pokazao šta radi dok Desingerica priča o njemu i tome kako je samo on radio na pesmama i "gurao" njihov uspeh.

Luka je u to vreme pravio svoju novu pesmu, što je dokumentovao i napisao "posao" i time stavio do znanja da na svojoj karijeri neće prestati da radi a ujedno i "pecnuo" svog kolegu, koji je više puta javno rekao da je samo on radio na pesmama, dok je Luka spavao i uvek negde žurio.

Na ovaj način Luka je dao odgovor o tome koliko radi i da li mu je stalo da izgradi karijeru.

(Telegraf.rs)

Video: Desingerica i Pljugica se rastaju, ali ih jedna stvar spaja: Lule otkrio kako će dalje nastupati

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA