Vreme čitanja: oko 2 min.

Aleksandra Prijović se oglasila nakon sporne izjave da li je "srpska pevačica"

Vreme čitanja: oko 2 min.

Podigla se velika prašina oko njenih reči

  • 45
Aleksandra Prijovic, Promocija koncerta, Beogradska arena Foto: Nikola Tomić

Aleksandra Prijović najavila je i peti koncert u zagrebačkoj Areni, pa je tim povodom posetila Zagreb, gde se družila sa tamošnjim medijima.

Kako je navela, velika joj je čast što je ostvarila zavidan uspeh u Hrvatskoj, jer je veliki deo života provela u Belom Manastiru. Tokom intervjua za hrvatski Story, rekla je da ne želi da je bilo ko prisvaja, jer je on pevačica svih, a "ne samo srpska pevačica".

- Vaspitana sam tako da, u koju god državu odem, najvažnije bude kakav je neko čovek. Svaka država je za mene posebna - u Bosni volim da slušam sevdah, kad sam u Hrvatskoj pustim Olivera Dragojevića, u Zagrebu imam omiljeni restoran u koji volim da odem. S obzirom da se sve ovo događa u Hrvatskoj je nekako... ja sam odrasla ovde. Mislim da su ljudi koji to znaju ponosni na mene. Pogotovo oni koji su sa mnom išli u školu i družili se. Kad negde pročitam 'srpska pevačica'... ja bih to izbacila. Ne volim da kažem da sam bilo čija - ja sam pevačica svih i volim sve. Ne želim da me iko prisvaja i govori 'samo naša'. Gde god da dođem publika me super dočeka i osećam se kao da sam odrastala u svakoj od tih država - objavio je Aleksandrinu izjavu Story.hr.

Ova izjava napravila je potpuni haos u javnosti i društvene mreže "preplavljene" su istom.

Tim povodom Aleksandra se sada oglasila putem svog Instagram profila, a njenu objavu prenosimo u nastavku u celosti.

"Iako nikada ne demantujem novinske natpise, u ovom slučaju imam veliku potrebu da vam se obratim vezano za tekst koji je juče izašao, gde se navodi da ne želim da se deklarišem kao srpska pevačica. Svi vrlo dobro znaju da sam ja Srpkinja koja je odrasla u Hrvatskoj. Moja porodica vuče poreklo iz Srbije, Hrvatske i Bosne i Hercegovine, kao i mnoge porodice na našim prostorima. Izjava koju sam dala je potpuno izvučena iz konteksta, a možda sa moje strane loše iskomunicirana jer sam želela da kažem da sam neko ko se oseća kao kod kuće u svim ovim republikama. Muzika treba da nas spaja, a ne razdvaja. Žao mi je što je poruka zajedništva i ljubavi prenesena loše - nikada se ne odričem svog. Znam da ćete razumeti."

aleksandra prijović Printskrin: Instagram/aleksandraprijovic

(Telegraf.rs)

Video: Steva Simeunović otkrio koliko para je zaradio od hita koji je proslavio Priju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vodolijax

    11. oktobar 2023 | 11:59

    Ja te ne razumem.....zbog trenutne situacije ti se uvlačiš zemlji koja priziva sankcije Srbiji a samim tim i tvom detetu.....nit slušam a tek sad nemam nameru.....

  • Dragan

    11. oktobar 2023 | 11:59

    Pa preseli se u tvoju Hrvatsku. Pozdrav

  • Iggy

    11. oktobar 2023 | 12:38

    Nemas identitet, nemas ponos, nemas mozga!!! Dzaba ti sve pare Sveta, videcemo gde ces biti za 10god

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA