Vreme čitanja: oko 2 min.

Iz Prvog osnovnog suda se oglasili povodom snimka rasprave Cece i Jelene

Vreme čitanja: oko 2 min.

Portparol Prvog osnovnog suda u Beogradu oglasio se povodom materijala koji je dospeo u javnost

  • 4
Jelena Karleuša i Ceca Foto: Marko Jovanović, Printskrin: TV Prva

Jelena Karleuša napravila je pravu pometnju kada je na društvenoj mreži Iks (nekadašnji Tviter) objavila snimak iz sudnice na kojem se raspravlja sa rivalkom Cecom Ražnatović.

Portparol Prvog osnovnog suda u Beogradu oglasio se povodom materijala koji je dospeo u javnost.

"Obaveštavam Vas da se fotografisanje, audio i video snimanje u zgradi suda može obaviti samo uz prethodno pribavljeno pisano odobrenje predsednika suda. Fotografisanje, audio i video snimanje na ročištima u cilju javnog prikazivanja snimka obavlja se po odobrenju predsednika suda, uz prethodno pribavljenu saglasnost predsednika veća, sudije i pisanog pristanka stranaka i učesnika snimljene radnje, a u skladu sa članom 60. Sudskog poslovnika. Prilikom davanja odobrenja za fotografisanje i snimanje vodi se računa o interesovanju javnosti, interesu postupka, privatnosti i bezbednosti učesnika u postupku. Nakon pribavljenog odobrenja, fotografisanje i snimanje obavlja se pod nadzorom sudije, na način koji obezbeđuje nesmetan tok sudjenja i red u sudnici.

U svim drugim slučajevima, strankama i drugim učesnicima u postupku nije dozvoljeno fotografisanje, audio i video snimanje. Takođe Vas obaveštavam da portparol suda daje obaveštenja o radu suda i o pojedinim predmetima koji se vode pred tim sudom, ali da ne može iznositi lično mišljenje o donetim odlukama, o toku postupka ili o tome da li su u nekoj radnji eventualno ostvarena obeležja nekog krivičnog dela ili to nije slučaj. U pogledu predmeta ovog suda K 231/21 obaveštavam Vas da je u pitanju postupak koji se vodio po privatnoj krivičnoj tužbi i da je pravnosnažno okončan donošenjem presude kojom je okrivljena oslobođena od optužbe da je izvršila krivično delo uvrede", navodi se u saopštenju koje je Telegraf dobio.

Međutim, Jelena Karleuša, postoji mogućnost, objavila je sporni video na društvenoj mreži "Iks" tek kad je prošlo tri godine od kad je on nastao, što bi moglo da znači da je ovo krivično delo zastarelo, jer je sporno suđenje bilo pre nekoliko godina. Takođe, veliko pitanje je i ko je snimak načinio.

(Telegraf.rs)

Video: Jelena Karleuša objavila audio snimak sa suđenja sa Cecom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🙄

    11. oktobar 2023 | 16:16

    Ova Karleuša živi za svađe i vređanje drugih. To je njena karijera u stvari, drugo ništa ni nema.

  • Vodolijax

    11. oktobar 2023 | 17:47

    Znači uskoro će se pojaviti i pribavljena dozvola......lažnog datuma.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA