Vreme čitanja: oko 2 min.

Aleksandra Prijović najslušanija u Hrvatskoj: Ova dva hita su na vrhu top liste, a evo ko je još na spisku

Vreme čitanja: oko 2 min.

Na Bilbordovoj listi najslušanije muzike ove nedelje u toj državi Prijina pesma "Dam dam dam" je najslušanija u zadnjih sedam dana

  • 2
Aleksandra Prijović Foto: Antonio Ahel/ATA Images

Muzika Aleksandre Prijović slušana je kako u Srbiji, tako i u čitavom regionu, a u Hrvatskoj njen hit prednjači.

Na Bilbordovoj listi najslušanije muzike ove nedelje u toj državi Prijina pesma "Dam dam dam" je najslušanija u zadnjih sedam dana.

I na drugom mestu je takođe Aleksandra s pesmom "Devet života", a na trećem mestu je pesma "Rizik" Džejle Ramović i repera Henija. Za njima idu Jala Brat i Buba Koreli s numerom "Padam", dok se na petom mestu nalazi jedini Hrvat i to je Grše sa svojim ljetnim hitom "Mamma mia". 

Šesto mesto slušanosti zauzeo je bosanski dvojac Jala i Buba sa pesmom "Marakeš", piše Večernji.hr. 

Srpski reper Dragomir Despić poznatiji pod umetničkim imenom Desingerica i Luka Bijelović Pljugica s pesmom "Djuskavacc" su na sedmom mestu, dok su na osmom mestu Biba X Seksi s pesmom "Patron". I sledeće mesto je njihovo sa numerom "Dale", a na desetom je Sajfer i pesma "Karneval II".

Podsetimo, pobednica ove liste Aleksandra Prijović nedavno je rasprodala i četvrtu Arenu u Zagrebu, što je malo kome pošlo za rukom. Ona je otvorila i datum za peti koncert, a da se i za ovaj koncert traži karta više najbolje govori podatak da je u prvi sat nakon objave petog koncerta već prodato 2000 ulaznica.

Jedini koji ima četiri koncerta u Areni je Dino Merlin, ali i njega je sad Aleksandra nadmašila.

- Mislim da Merlin može da napuni i 20 Arena. Stavljati se u istu rečenicu s takvim legendama poput njega nije u redu. On traje skoro 40 godina, a meni je tek 28. Vreme će pokazati koliko ću ja trajati. Godinama se trudim i mislim da radim svoj posao na pravi način, pa ćemo videti hoću li potrajati. - rekla je nedavno u intervjuu za hrvatske medije.

- Ovde godinama dolazim i imam publiku koja me voli, bila sam svesna da ću napuniti jedan koncert. Ali da će se već tako brzo početi prodavati karte za peti koncert, nisam mogla da pomislim ni u najluđim snovima - rekla je ona.

(Telegraf.rs/ Večernji.hr)

Video: Marija Šerifović iskreno o Karleuši, novom albumu i Aleksandri Prijović

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nnnnnnn

    13. oktobar 2023 | 13:10

    A dobro je više...dišite!

  • No

    13. oktobar 2023 | 14:48

    Deco, evo primera, sta ce vam skola, svi u pevace, pevacice, zaradicete i preko milion eura, sto nisam cula da je neki intelektualac svojim radom zaradio!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA