Vreme čitanja: oko 2 min.

"Pune arene sa 2 albuma i jednim hitom, to nisu koncerti već zabavni programi" Šako Polumenta udario na kolege

Vreme čitanja: oko 2 min.

Mnogi se pitaju na koga je mislio

  • 6

Pevač Šako Polumenta sinoć je pevao u Beogradu na otvaranju jedne kafane, a pre samog nastupa dao je izjavu za medije.

Polumenta se osvrnuo na svoju dugogodišnju karijeru, ali i na brojne kolege, kada je prokomentarisao da danas svako može da organizuje koncert u velikoj hali i areni, ali da to nisu solistički koncerti već zabavni šou.

- Početkom nove godine ću raditi na tome da izdam album, vredno radim na tome. Kad već ovako dobro ide moja karijera, fokusirao sam se na koncerte, već sam počeo da radim trgove... Vidite šta danas rade, prave solističke koncerte, arene i neke druge prostorije na osnovu mojih pesama. Uzimaju novac za koji sam se ja namučio i te kako. Neshvatljivo je da mogu da se prave solistički koncerti, a ljude snime jedan ili dva albuma, a od toga su jedna, dve ili tri pesme samo hitovi. To je nepravda. A ja iza sebe imam 11 albuma i mnogo hitova i treba sad da gledam nekoga, to je baš ružno - rekao je Polumenta i otkrio zašto on do sada nije održao koncert u Areni.

- Treba da budeš umrežen u tim ljudi. Gledam koncerte koje se održavaju u Areni. To nisu solistički koncerti, to je nešto drugo, to je zabava. Zabava Beograda, milion pevača dođe. Pozdravljam pojedine pevače koji to zaslužuje. Ne bih da imenujem sada, ni oni mene ne podržavaju. Možda me zapravo i podržavaju, ali to ne govore javno, pa neću ni ja - istakao je Šako i otkrio da li on na svojim nastupima peva pesme svojih kolega.

- Zadnje četiri godine pevam samo svoje. Od 140 mojih pesama zašto bih pevao tuđe? Ponekad, ako me baš nešto dodirne ili ako odgovara atmosferi, ali uglavnom pevam samo svoje - izjavio je Šako Polumenta, a šta je rekao o devojakama i svim aferama koje su pokušali da mu "napakuju", poslušajte u snimku na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Video: Rodio se još jedan Šako Polumenta: Pogodite ko mu je deda?

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jeca

    14. oktobar 2023 | 09:23

    Malo si ljubomoran?

  • Bane

    14. oktobar 2023 | 08:48

    Od 140 pesama ima dve tri koje su dobre.

  • Saša

    14. oktobar 2023 | 08:49

    Normalno da te ljudi pitaju odakle si i šta si kad si lagao na početku karijere da si poreklom italijan. A to veze sa vezom nema.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA