≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Političarka priredila divan gest za 1.000 srpskih porodica: "Ne mogu biti srećna, kad su drugi tužni i gladni"

Vreme čitanja: oko 2 min.

Iako je učinila dobro delo, Ana se našla na udaru dušebrižnika koji su njenu objavu izbrisali sa profila, ali je ona u inat zlim ljudima ponovo objavila

  • 1
Ana Grozdanović Foto: Telegraf.rs

Političarka i članica Glavnog odbora SPS-a, Ana Grozdanović više puta do sada je u svojoj karijeru dokazala da i te kako brine o narodu Srbije, pa je tim povodom sada pokrenula još jednu akciju u kojoj je obradovala 100 najugroženijih porodica.

Ana je nedavno pokrenula humanitarnu akciju tokom koje je obezbedila 1.000 paketa za najugroženije porodice u Srbiji, a akciju je sada sprovela i u delo.

Lepa plavuša posetila je divne porodice kojima je i lično odela pakete, a najviše je obradovala mališane što za nju predstavlja najveću sreću.

Kako je navela u svojoj izjavi, "ne može da bude srećna, kada zna da su drugi tužni", zbog čega je i druge usrećila, pre svega one najmlađe.

- Dobar dan narode, kao što već znate, ja sam neko ko ne može biti srećan kada znam da su drugi tužni, gladni… I zbog toga vam predstavljam moju novu akciju gde sam obezbedila 1.000 paketa za narod Srbije. U paketima se nalazi sve što i sama volim, jer ja nisam od onih političara koji pričaju narodu jedno, a žive drugačije. Ja volim lep život i lepo da živim, pa tako i delim. Žao mi je što nisam u mogućnosti celoj Srbiji da podelim, ali kao mlada političarka Srbije sam ponosna i na ovo.

Međutim, iako je učinila dobro delo, Ana se našla na udaru dušebrižnika koji su njenu objavu izbrisali sa profila, ali je ona u inat zlim ljudima ponovo objavila.

- Hvala misteru "X" na sponzorstvu. ( Neko mi je ušao na profil i obrisao ovu objavu, zbog toga je opet objavljujem. I niste me iznervirali ko god da stoji iza tog sramnog pokušaja,vidite da mi svakako ne možete ništa. Moje srce i moj dan je ispunjen iskrenim osmesima i zagrljajima naroda Srbije), ali kako stari ljudi kažu, svako daje ono što nosi u sebi. Evo sakriću lajkove-podršku da vas manje boli moj trud i rad, da mi ne upadate opet na profil.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA