Vreme čitanja: oko 1 min.

On je otac Darka Filipovića! Živi iza kamere, ali uprkos teškoj povredi latio se mikrofona iz humanih razloga

Vreme čitanja: oko 1 min.

Veliki koncert održan je povodom 77 godina od osnivanja najstarijeg srpskog udruženja starih u Leskovcu

  • 0
Otac pevača Darka Filipovića, Stojan Filipović, Stole Foto: Tomislav Stevanović

Otac Darka Filipovića, Stojan, iako je imao tešku povredu ruke latio se mikrofona.

On je u petak, 13, oktobra zapevao u leskovačkom Domu penzionera, i tako obradovao prisutne koje je svojim glasom podigao na noge, pa su na kraju svi pevali uglas.

Stojan ovog puta nije bio sam, već je sve ovo uspeo zajedno sa Mirom Joivanovićem, zvezdom bivše Jugoslavije, sa kojim neretko izvodi stare srpske pesme i romanse.

Veliki koncert održan je povodom 77 godina od osnivanja najstarijeg srpskog udruženja starih, "Udruženje penzionera" grada Leskovca.

- Da nikad nije kasno da se uspešno zapeva, svojim primerom potvrdjuje naš Stole koji se profesionalno nikad nije bavio muzikom kao njegov sin, već je krenuo ka drugim poslovima, u proizvodnji u društvenom preduzeću, poštenim radom otišao u penziju. I danas radi pomalo u svojoj maloj radionici, i nesrećno se na mašini povredio nedavno, zamalo da izgubi ruku... On je naš najvredniji član društva - istakla je ovim povodom Vesna Đorđević umetnički rukovodilac KUD-a "Penzioner" iz Leskovca.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA