Vreme čitanja: oko 1 min.

Stanija otkrila kako je Asmin osvojio: "Vodio me je kod frizera i kupovao mi kafu svako jutro"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zbog nje je doleteo čak u Ameriku i uzeo stan prekoputa njenog

  • 10
Stanija Dobrojević, Asmin Durdžić Foto-kolaž: Antonio Ahel/ATAImages, Facebook/Asmin Durdzic Asmin

Starleta i rijaliti zvezda Stanija Dobrojević gostovala je u emisiji "Magazin in", gde je govorila o odnosu sa bivšim verenikom, biznismenom Asminom Durdžićem.

Oni su živeli bajku, dok se u rijaliti "Elita" nije uselila Aneli Ahmić i iznela šokantne tvrdnje da joj je Stanija otela muža.

Zbog toga je Dobrojevićeva rešila da raskine s Asminom, dok ne razmisli neko vreme šta će da radi i da li će biti svadbe.

- Iako mi je dokazao da nije oženjen, ja sam sumnjičava. Sada idemo polako... Ne znam da li će svadbe biti, ali i to ne znači ništa. Najlakše je udati se ili oženiti. Hoću da prođe neko vreme pa ćemo videti šta će se desiti - rekla je Stanija i otkrila kako su se upoznali.

- On se baš borio da uopšte dođe do mene. Kada smo se dopisivali pitao me je kada ću doći u Beograd da popijemo kafu, a ja sam mu odgovorila da sa njim kafu u Beogradu nikad neću popiti! Onda je on dobio vizu, kupio kartu i bukvalno posle par dana došao u Majami. Iznajmio je stan odmah prekoputa mog. Dole smo imala kafeteriju i tu smo svakog jutra počeli da pijemo kafu. Tako je počela naša priča - rekla je Stanija i dodala:

- Najviše me je pridobio svojom pažnjom. Ujutru dok radim jogu, on odšeta do kafeterije, kupi kafu i donese mi i ostavi pored. Takođe, odvede me kod frizera na primer i sačeka dok mi završe frizuru. Zaista je bio divan i takvim stvarima me je osvojio - ispričala je starleta u emisiji.

(Telegraf.rs)

Video: Pozirala ispred besne mašine: Prvo pojavljivanje Stanije Dobrojević nakon javne prosidbe

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Рус

    14. oktobar 2023 | 22:31

    Ali si laka devojka.. kafa i frizer...

  • baba

    14. oktobar 2023 | 22:54

    Nesramiti majku i brata Stanija pokrise po glavi pravis budalu od sebeb vecu negojesi

  • Demi

    14. oktobar 2023 | 22:09

    Gledam Staniju pored Goce Lazarević, Goca duplo starija od Stanije, i duplo lepša, a ova pritom izoperisana, a o grudima Stanijinim ne bih komentarisala... samo me zanima da li se pogleda nekad u ogledalo!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA