Vreme čitanja: oko 2 min.

Maja Nikolić zbog Cece zaradila 7.000 €! Pevačica surovo iskreno prokomentarisala i uspeh Aleksandre Prijović

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Sve sam podelila sa svojim bendom", priznala je ona

  • 0
Maja Nikolić i Ceca Ražnatović Foto-kolaž: Nikola Tomić, Marko Jovanović

Pevačica Maja Nikolić je u iskrenom intervjuu priznala koji je njen najveći bakšiš, kao i da li je Aleksandra Prijović za nju treš.

Maja je najpre progovorila o bakšišu.

- Bilo je to u decembru prošle godine, kada sam nastupala u jednom klubu u Beogradu. Jedan čovek mi je za Cecinu pesmu "Kukavica" dao bakšiš od 7.000 evra. Sve sam podelila sa svojim bendom. Pre osam godina sam isto dobila veliki bakšiš kada sam pevala "Lažeš, zlato" od "Bijelog dugmeta". Među gostima je bio jedan naš poznati sportista koji živi u Italiji i koji mi je tada dao 5.000 evra - rekla je ona.

Pevačica je potom otkrila i da li planira koncert u Areni.

- Volela bih da napravim nekoliko koncerata zaredom u Centru "Sava". Sledećeg aprila se svečano otvara renovirana velika dvorana, na čijim sam daskama odrasla i učestvovala na raznim festivalima. Nakon što izbacim novi album, koji pripremam s Raletom, obradićemo sve moje stare hitove kao što su "Odlazi", "Varali me svi", "Ako veruješ", "Dragane", "Uzmi me" i "Napustio si sve" i onda ću zakazati beogradsku Arenu. To će, verujem, biti najviše za dve godine - otkrila je Maja.

Maja je otkrila i da je smatra da je muzika Aleksandre Prijović za nju treš.

- Jelena ima pravo na svoje mišljenje, ali ne slažem se s njom. Obožavam Aleksandru Prijović. Ima najbolji album, odličan vokal, pristojna je i dugo će trajati - dodala je ona.

Poznata pevačica se potom osvrnula na karijere Vojaža i Nućija, pa otkrila i da li smatra da su kratkog daha.

- Podržavam i Vojaža i Nućija i sve ostale repere i trepere. Zahvaljujući mlađem sinu Lazaru, koji ima 17 godina, čula sam za sve njih i neke pesme mi se baš dopadaju. Iskreno, mislim da je ta popularnost kratkog daha. Ništa što nije umetnost i što nije pevanje, već repovanje i trepovanje, ne može dugo da traje i to ne mogu biti hitovi. Veliki legendarni hitovi jesu numere u kojima se peva. Znači, to su pesme Silvane Armenulić, Tome Zdravkovića, Predraga Živkovića Tozovca, Maje Odžaklijevske... Nijedna rep pesma nije postala evergrin i ne verujem da će se to ikada desiti - priznala je ona.

Poznato je da pevačice dobijaju razne ponude, a Maja je sada priznala i da li joj prilaze žene.

- Stižu mi svakakve poruke od lepšeg pola na društvenim mrežama, ali ne čitam ih. Ljubav ne bira. Drago mi je kada mi se udvaraju žene i tada im se samo uredno zahvalim. Sećam se, kada sam imala kratku plavu kosu, na nastupima su me žene gađale brushalterima i čekale ispred WC-a dok sam u pauzama odlazila da se umijem - dodala je Maja za Informer.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA