Vreme čitanja: oko 1 min.

Kad Dua Lipa kaže - 'Kosovo je nezavisno', ja kažem - 'Kosovo je srce Srbije': Karleuša o albanskim pevačicama

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Gde je ona u pravu, a ja nisam?", pitala je pevačica

  • 26
Jelena Karleuša Dua Lipa i Rita Ora Foto: Tanjug/AP, Printskrin: Pink TV

Pevačica Jelena Karleuša večeras je gostovala u emisiji "Hit tvit" na Pink televiziji.

Karleuša je, između ostalog, komentarisala pevačice koje propagiraju Kosovo kao nezavisnu teritoriju, među kojima su Dua Lipa, Rita Ora i druge.

- Samo ću dati primer, ljudi koji žive na Kosovu, kako su složni i kako podržavaju javne ličnosti koje ih promovišu. Imate Dua Lipu, Bebe Rexhu, Ritu Oru... Njih finansiraju da promovišu tu tezu nezavisno Kosovo svuda po svetu. Kosovo koristi pevačice kao najjače oružje, a kada jedna pevačica rodom iz Srbije kaže da je to deo srpske teritorije, s kojim se pravom uvredi neko u Zagrebu ili Sarajevu ili na Kosovu? - rekla je besno Jelena i dodala:

- Od kad je u Srbiji postalo sramota reći da si Srbin? Albanac navija za svoju zemlju, Bosanac za svoju, a mi kad navijamo za svoju, to je postalo čudno. Naše javne ličnosti se plaše da kažu nešto na račun naše zemlje, da je odbrane. Kad Dua Lipa kaže: "Kosovo je nezavisno", sa istim pravom ja kažem: "Kosovo je srce Srbije". Gde je ona u pravu, a ja nisam? Ko je rekao da je to sasvim normalno što ona radi, zamenjene su teze - poručila je Karleuša koja ističe da ljubav prema svojoj zemlji ne isključuje ljubav prema drugoj.

- Ja ponosno kažem da je Kosovo srce Srbije i smatram da ljubav prema svojoj zemlji ne isključuje poštovanje i ljubav prema drugoj zemlji - zaključila je Jelena Karleuša na ovu temu.

(Telegraf.rs)

Video: Jelena Karleuša objavila audio snimak sa suđenja sa Cecom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lana

    15. oktobar 2023 | 23:33

    Bravo za Karleušu, 100%je u pravu.Što se Srbi plaše da kažu i da javno brane našu zemlju i naš narid od mnogobrojnih neprijatelja Srbije Pitam se jesu li ovi što traže sankcije za naš narod Srbi uopšte?

  • Paja

    15. oktobar 2023 | 23:34

    Nije sramota braniti svoju zemlju i svoj narod.

  • Istina

    15. oktobar 2023 | 23:33

    Kosovo je Srbija to svi znaju. 🇷🇸🇷🇸🇷🇸

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA