Vreme čitanja: oko 2 min.

Zlati Petrović sin zabranio da pije posle Đanijevog veselja: "Baš je bio ljut, kasnije je ispao haos..."

Vreme čitanja: oko 2 min.

Jovan je sa majkom obavio ozbiljan razgovor, te joj je skrenuo pažnju da se ponaša kao posrnuli tinejdžer na slavljima

  • 1
Zlata Petrović Pritnskrin: Instagram

Pevačica Zlata Petrović važi za jednu od najveselijih s domaće estrade, pogotovu kad popije koju više - što se dogodilo nedavno na Đanijevoj proslavi ovodom rođenja unuke, a zbog čega je Zlata dobila jedno prevaspitavanje.

Naime, Zlata je otkrila da joj je sin Jovan Pejić zabranio da okusi alkohol, a sve zato što nema kontrolu kad popije. Ona kaže da je s naslednikom obavila ozbiljan razgovor, te i da joj je posebno zamerio što se na slavlju kod kolege Radiše Trajkovića Đanija, koje je pravio povodom rođenja unuke, ponašala kao pijana tinejdžerka, pa je to bio povod da joj očita bukvicu.

- Imala sam ozbiljan razgovor s mojim Jovanom i bio je baš ljut. Rekao mi je da hitno prestanem da pijem jer se ponašam ko poludela tinejdžerka kad nazdravljam žestinom. On je isto bio na slavlju kod Đanija i sve je video. Snimao me je dok sam pevala, to mu je sve bilo u redu, ali je kasnije ispao haos. Malo više sam popila i počela da pravim haos, pa sam primetila da mu nije bilo svejedno - počinje priču Zlata i otkriva dalje šta je iznerviralo njenog naslednika:

- Ništa ne bi bilo strašno da nisam počela nekontrolisano da se smejem i grlim s kim stignem. Tamo na proslavi me je kulirao, a kad smo se sutradan sreli, imao je šta da mi kaže. Zabranio mi je da ubuduće uzmem kap alkohola. Rekao je da prestanem da se ponašam kao tinejdžerka i da takvo ponašanje ne priliči mojim godinama.

Zlata kaže da je začudilo ponašanje sina jer je ranije pila s njegovim društvom kad su se u kući okupljali pred izlazak u provod.

- Sećam se da sam sedela s Jovanom i njegovim društvom pre nego što izađu u grad. Sedeli smo i nazdravljali, šalili smo se jer sam tip one opuštene mame kojoj deca sve pričaju. Takav sam odnos negovala, ali izgleda da je sad vreme da se malo primirim - kaže folkerka, prenosi "Republika".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vodolijax

    16. oktobar 2023 | 14:57

    Dečko u pravu 100 %....... .bruka ga jer je umislila da je neka moderna majka riba koja se druži i pije sa njegovim drugarima......mi za našu decu koliko god imali godina i kako dobro izgledali smo matorci........

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA