≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pokorio Niš! Publika satima sa Sašom pevala uglas, a Matić je poručio: Ovo ću pamtiti do kraja života

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Ova noć je bila fenomenlana. Noć za pamćenje. Puna emocija i lepih trenutaka", reči su kojima se Matić obratio publici

  • 0
Saša Matić Foto: Antonio Ahel/ATA Images

Muzička zvezda Saša Matić, održao je spektakularni koncert u krcatoj hali Čair, gde je publika tri i po sata uživala u pesmama ovog vrhunskog umetnika.

Oduševljena publika je pevala svaku pesmu horski sa Matićem, a čak ga je tri pita vraćala na bis kako bi uživala u nastupu ovog legendarnog pevača.

Hala koja je bila rasprodata mesec dana pre koncerta, bila je mala da primi sve koji su želeli da slušaju Matića, a oni srećni su uživali u svim hitovima koje je Saša ređao tokom dugogodišnje muzičke karijere.

- Ova noć je bila fenomenlana. Noć za pamćenje. Puna emocija i lepih trenutaka. Kada stanete pred publikom, a ona peva u glas sa vama, nema lepšeg osećaja. Srce mi je bilo puno. Zaista je ovo bio koncert koji ću pamtiti dok sam živ. Posebna energija, publika koja vam daje vetar u leđa i zaista mi je bilo teško da se oprostim i posle trećeg bisa od njih. Ali biće prilike sigurno opet da se družimo sa publikom iz Niša- rekao je Matić.

Kao specijalna gošća pojavila se Milica Todorović, koja je svojim nastupom, atomosferu dodatno digla do usijanja, a kao neko ko ceni Matića, rado se odazvala pozivu.

Inače, Matića, posle koncerta u Nišu, očekuje koncert u Kragujevcu 15. decembra u Hali Jezero, a karte su i dalje u prodaji, dok je nastup za Novu godinu rezervisan već na trgu na Zlatiboru.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA