Vreme čitanja: oko 1 min.

"Ljubio sam se sa Milicom Todorović": Bane Mojićević 10 godina ćutao o aferi, sada priznao da mu se sviđala

Vreme čitanja: oko 1 min.

Za vreme muzičkog takmičenja su bili veoma bliski

  • 0
Vrnjačka Banja Festival Bane Mojićević/Foto: Nikola Tomić

Pevač Bane Mojićević, pobedik prve sezone Zvezda Granda, nakon decenije progovorio je o odnosu sa koleginicom Milicom Todorović, te iznenadio javnost priznanjem da su se poljubili.

Bane je rekao da sa Milicom nikada nije bio u pravoj vezi, ali da mu se sviđala.

- Kasnije smo postali jako dobri i bliski prijatelji, poljubac jeste bio, ali nije... - rekao je Mojićević, ali je dalje o tome izbegao da priča.

On se osvrnuo i na muzičko takmičenje "Evrovizija", kada je otkrio da je dva puta mogao da ode kao učesnik i to baš sa Milicom.

- Jednom konkretno u duetu sa njom, "Od simpatije do simpatije", pesma iz 2007. godine, a imali smo i pre toga tu jednu grupnu pesmu koju smo pevali svi zajedno sa pokojnim Šabanom Bajramovićem. "Na kraju sveta i negde daleko" i nismo se ni pojavili. U suštini bio je to razlog što nas je Saša Popović povukao zbog nameštaljki, tako da se nismo ni pojavili na toj Beoviziji. To mi je žao, zaista jako lepa pesma, ali eto faktički sa Tanjom dva puta je bilo bezuspešno pojavljivanje - rekao je Bane za Skandal.

(Telegraf.rs)

Video: Milici Todorović zahladnelo, pa digla temperaturu letnjim uspomenama: Uh što volimo taj žuti kupaći

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA