Vreme čitanja: oko 2 min.

Toni Cetinski posvetio emotivne reči pokojnom Tošetu: "Toliko težak dan da mi je muka..."

Vreme čitanja: oko 2 min.

Na ovaj tužan dan, mnogi prijatelji i kolege Tošeta Proeskog se sećaju i odaju mu počast

  • 1
Toni Cetinski i Toše Proeski Foto: Amir Hamzagić/ATAImages, Profimedia/STRINGER

Pre tačno 16 godina, pevač Toše Proeski tragično je nastradao u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na auto-putu u Hrvatskoj.

Tog kobnog dana, Toše je krenuo u Zagreb, gde je trebalo da snimi englesku verziju jednog od njegovih hitova. U nesreći koja se dogodila na auto-putu kod Nove Gradiške teže je povređen i vozač "touarega" Georgij Georgijevski, a lakše povrede zadobila je njegova menadžerka Ljiljana Petrović.

Na ovaj tužan dan, mnogi prijatelji i kolege Tošeta Proeskog se sećaju i odaju mu počast.

Jedan od njih je i popularni pevač Toni Cetinski, koji je emotivnom porukom na društvenim mrežama odao počast svom prijatelju.

- Dragi bratko, teška su ova vremena, ali nema predaje jer ništa nije toliko teško kao ovih 16 godina bez tebe. Toliko težak dan da mi je muka i tako svaki put kada se prisećamo tog kobnog jutra otkad te nema. Od dana kada si otišao ovde na zemlji je za nas koji smo te voleli neka vizija idealnog Sveta preko noći nestala. Živimo, volimo, radimo ali baš ništa nije isto bez tebe moj Toše, ništa. Uz tebe su i teški dani lakše prolazili. Sve je bilo lakše i sve je bilo moguće. Znam da si tu negde i bdiješ nad nama ali nedostaje tvoja fizička prisutnost i tvoj osmeh kao i tvoja reč i glas. Tvoj blagi pogled i ta tvoja zaigranost maloga deteta u telu odrasle osobe pune razumevanja za svakoga. Često pomislim da ne mogu više, ali onda iste sekunde daješ svoj znak. Ili se cuje tvoja pesma ili neko pošalje poruku vezanu za tebe koja ohrabruje i daje mi snagu da se podignem i krenem dalje. Nikada ti necemo moći dovoljno zahvaliti i nikada te nećemo prežaliti bratko moj. Tužna je svaka godišnjica tvog odlaska, tužan je svaki dan i svaki tren, ali moramo dalje živeti u nadi da ćemo se ponovo sresti - napisao Toni na svom Instagram profilu.

(Telegraf.rs)

Video: Cetinskog smo pitali za razliku između narodnjaka i cajki: On pomenuo donji veš pa prekinuo intervju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • milica

    17. oktobar 2023 | 10:52

    Svaka cast Toniju, koji se svake godine oglasava dirljivim recima, i uvek, sa tugom, seca svog dragog prijatelja i naseg, zauvek jedinog Toseta.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA