Vreme čitanja: oko 1 min.

"Palim se na Jovanu Jeremić": Kalinić komentarisao voditeljku, ona se odmah oglasila! "Dug je život..."

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kalinić je prvo pre nekoliko meseci komentarisao ponašanje Jovanino, kada je izjavio da ne zna kako radi na televiziji

  • 2
Jovana Jeremić Milan Kalinić Foto: Milena Đorđević, A. Nalbantjan

Voditelj i glumac Milan Kalinić nedavno je prokomentarisao u jednoj emisiji izjavu Jovane Jeremić te istakao da navodno "voli baš žene kao što je ona".

Naime, Kalinić je prvo pre nekoliko meseci komentarisao ponašanje Jovanino, kada je izjavio da ne zna kako radi na televiziji.

Međutim, tada je Jovana izjavila, da Milan voli žene baš kao što je ona, a on je njenu izjavu prokomentarisao u jednoj emisiji.

- Jeremićeva je izjavila da ti voliš žene i pališ se na žene kao što je ona - rekao je voditelj, a Milan Kalinić je, uz osmeh, odgovorio na to:

- Da, potpuno je u pravu Jovana Jeremić. Konačno da jedna žena shvati moj ukus i da ga tako javno iznese. Eto žene sad znate kakve žene treba da mi prilaze".

Ubrzo nakon komentara Milana Kalinića, oglasila se i Jovana Jeremić.

- Oduvek sam znala da dobro čitam između redova. I volela sam uvek plave muškarce, tako da… Kaliniću, nikad se ne zna. Dug je život. To što mu se dopadam, znači da Kalinić ima dobar ukus. On je meni beskrajno simpatičan - poručila je Jovana za "Blic".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA