Vreme čitanja: oko 1 min.

Milan Milošević kroz suze progovorio o bratu sa posebnim potrebama: "Već 30 godina živi u domu"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kako kaže, on i majka nisu mogli da se staraju o njemu, pa su ga poslali u dom

  • 3
Zadruga 4, Finale Foto: Nikola Tomić

Voditelj Milan Milošević uvek je otvoreno govorio o svom privatnom životu, ali o porodici je do sada retko pričao. Ipak, sada je odlučio da progovorio o najbolnijoj temi, bratu Zoranu sa posebnim potrebama. 

Kako kaže, on ima 51 godinu, a kako on i majka nisu mogli da se staraju o njemu, poslali su ga u dom.

- Čuvao sam brata Zorana, komšinice su mi pomagale, spremao sam hranu kao mali. Imali smo klupicu ispod vrbe u dvorištu. Kad majka ode na posao, ja njega tu smestim i dam mu knjigu da drži, iako nije umeo da čita. On i dan danas voli da drži knjigu. Svakako, nije on bio težak za čuvanje, svi su ga voleli - počeo je on i dodao:

- Već preko 30 godina živi u domu u Staroj Moravici pored Bačke Topole i dalje je na nivou deteta od 2 godine, iako ima 51 godinu - ispričao je Milan za Informer.

Voditelj je otkrio svoje strahove.

- Nekada je bio agresivan kad bih ostao sam sa njim. Tada je majka u dogovoru sa socijalnim radnicima donela odluku da ga smeste u dom. Majka i ja nismo mogli da se borimo sa nekim stvarima. Sa 20 godina je otišao u taj dom sa čijim uslugama smo bili zadovoljni. Da znate ljudi, koliko je on lep, on je ja ali samo crn - završio je Milošević.

(Telegraf.rs)

Video: Maja Marinković igra sa Milanom Miloševićem, šta će Taki da kaže na ovo?

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mario

    17. oktobar 2023 | 19:23

    Gde će vam duša🤔da nisi mogo da se staras o svom bratu bože gospode🤬🤬🤬🤬lako ga strpati u dom da prostije nemože biti🤬🤬🤬🤬😡😡😡😡😡😡

  • Eee

    17. oktobar 2023 | 18:39

    MILANE ❤️ SI.... 🙏

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA