Vreme čitanja: oko 2 min.

"Dao sam joj 8.000 evra, pa me je blokirala": Saradnik optužio Selmu da mu duguje novac, oglasio se i menadžer

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Dao sam 5.000 evra poznatom kompozitoru da joj uradi pesmu", rekao je on

  • 0
Selma Bajrami Prinscreen:TvPink/Amidžišou

Pevačica Selma Bajrami navodno duguje 8. evra bivšem sagovorniku, a po pitanju ovoga oglasio se i njen menadžer koji je otkrio o čemu se radi.

Naime, saradnik je Mario Lovrlić koji je rganizator koncerata po Hrvatskoj.

- Ugovarali smo jedan nastup kada se ona tek razišla s nekim dečkom. Bila je u finansijskim problemima i ja sam joj predložio da joj dam novac za pesmu i da posle imam neki procenat. Dao sam 5.000 evra poznatom kompozitoru da joj uradi pesmu. Ona je potom rekla da ima neku svoju pesmu i da će je dati Dejanu Abadiću da je doradi i za to sam joj dao 3.000 evra - priča za "Kurir" Mario, koji nijednog trenutka nije sumnjao da uložene pare neće dobiti nazad.

Kako je Mario dalje naveo, on joj je ugovorio i jednu tezgu u Požegi.

- Našao sam joj tezgu u Požegi za 3.500 evra, a ona je to glatko odbila i rekla mi: "Pa, nema šanse da ja pevam za te pare. Pevam jedino za 5.000-6.000 evra". Bio sam iznenađen jer nema para, a neće da peva. Bilo mi je sumnjivo, pa sam joj poslao poruku da novac ne mora da vrati odjednom, nego od nastupa da mi vraća po 500 evra. Prvo me je zamajavala i upućivala na njene saradnike, ali ni oni ništa nisu mogli da urade, a da im Selma ne da dozvolu. Posle toga me je blokirala na svim brojevima koje koristi - ističe Mario.

Selma Bajrami se povodom ovoga nije oglašavala, ali je njen menadžer Selim Džemo demantovao ove navode.

- Ta priča nema veze. Ako mu nešto nije jasno, neka se javi meni. Prosto, ona nije imala nikakve veze s tim. Prepustio sam mu da organizuje nastupe po Hrvatskoj, on je uradio jedan nastup, koji nije ispoštovao. Jednostavno, nije stručan za te poslove, pa sad tako ko ranjena ptica priča - rekao je Džemo za gore pomenut medij.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA