Vreme čitanja: oko 2 min.

"Marina, Futa i ja u novoj pesmi": Ceca otkrila naziv numere koju će pevati u filmu o Džeju

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ceca se sada javno oglasila, te otkrila da je pesma snimljena

  • 0
Ceca, Marina Tucaković i Futa, Džej Foto: Kobra, ATA Images, A. Nalbantjan

Legenadrni folk pevač i boem Džej Ramadanovski nasputio nas je šestog decembra, a upravo na trogodišnjicu smrti planirana je premijera filma o njegovom životu.

Kako je Telegraf već pisao, naslovnu numeru pevaće Ceca Ražnatović, a pesmu su napisali Marina i Futa upravo za legenadrnog pevača koji je za života uspeo da snimi samo demo verziju, ali sudbina je umešala prste, te do studijske verzije nije došlo.

Ceca se sada javno oglasila, te otkrila da je pesma snimljena, ali i naziv numere:

- Snimljena pesma za film o Džeju! Futa, Marina i ja u jednoj novoj pesmi. Pesma nova, osećanja stara! Jedva čekam da čujete "Za kraj".

 

Podsetimo, izvor je otkrio i kako je došlo do saradnje, i zašto je baš Ceca prava osoba za ovu pesmu.

- Postojala je ta neka pesma koju su pre nekoliko godina za Džeja napisali Marina i Futa, a koju on nikada nije snimio. Tada se već razboleo i nije imao snage da je snimi a jako mu se dopala. Pesma je ostala u "fioci" sve dok se nije stvorila ideja za snimanje filma. Tada ju je Futa ponudio rediteljima koji su je prihvatili sa oduševljenjem - govorio je izvor.

- Dugo su se razmišljali ko bi numeru mogao da otpeva od njegovih kolega i jednoglasno su zaključili da je najadekvatnija Ceca jer ona ima tu emociju u glasu. Odmah su je pozvali i Ceca je oduševljeno prihvatila. Bila je jako emotivna, kako zbog toga što je pesmu pisala Marina tako i zbog činjenice da će je pevati za potrebe filma njenog velikog prijatelja - završio je izvor za Telegraf.

Kako smo dalje saznali, Futa im je priložio čak i demo verziju pesme koju je Džej otpevao. Zahvaljujući obradi zvuka ali i veštačkoj inteligenciji uspeli su da je sklope i Džejeva verzija će se naći u odjavi filma.

Inače, film se snimao na lokacijama Beograd (Dorćol) i u Pančevu. Prva klapa pala je 14. marta a završilo se sredinom juna. Džej će u ovom filmskom ostavrenju biti prikazan kao narator filma, i vodiće nas, ne samo kroz svoj život, nego i kroz život Dorćola u tom periodu. Uloge su dodeljene istaknutim glumcima: Huseinu Alijeviću, Marku Janketiću, Stefanu Vukiću, Alekseju Bjelogrliću, Alenu Selimiju, Ani Pindović, Maši Đorđević i mnogim drugim.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA