Vreme čitanja: oko 1 min.

Era šokirao izjavom: "Lazar i ja smo konjine, jurimo 50 godina mlađe žene, ali klinci treba da uče od nas"

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Čitao sam o Lazi i njegovoj devojci, portali su brujali o tome", rekao je on

  • 5
Era Ojdanić i Lazar Ristovski Foto: Nikola Tomić, Milena Đorđević

Folker Era Ojdanić priznao je da je imao partnerku koja je bila 43 godina mlađa od njega, a potom se osvrnuo i na glumca Lazara Ristovskog koji je u ljubavnom odnosu sa 39 godina mlađom.

- Poznato je da sam ženskaroš, nema potrebe da detaljišem na tu temu, ali mi je malo neumesno da pričam o razlici u godinama s partnerkama. Imao sam i starije od sebe tokom života, ali i dosta mlađe. Magnet sam za žene i mislim da nije bitno kolika je razlika u godinama ako se energije poklope. Gde piše da ja moram da budem sa ženom koja ima isto godina kao ja - pričao je Era, pa priznao da je najmlada s kojom je bio bila 43 godine mlađa od njega:

- S jednom sam se dugo viđao i ne biste poverovali koliko smo se dobro slagali. Ona je bila 43 godine mlađa od mene, ali je to bila takva hemija da je to neverovatno.

Era se potom osvrnuo na Lazara i njegovu vezu.

- Čitao sam o Lazi i njegovoj devojci, portali su brujali o tome! Nemam ništa protiv, mogu samo ovakve stvari da podržim. On i ja smo kao braća, jurimo 50 godina mlađe žene! Prave smo konjine u punoj snazi, ali u tome nema ništa loše! Tretiramo žene kao malo vode na dlanu, tako da s nama níkad nema problema. Mladi klinci treba samo da uče od nas - rekao je pevač za Srpski Telegraf.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Antap

    19. oktobar 2023 | 12:40

    Ne vređaj konje. Imaju više karaktera od vas dvojice.

  • Milovan

    19. oktobar 2023 | 12:53

    Ojdaniću, osvrni se po kući pogledaj svoju žensku čeljad i reci iskreno bili voleo da ti neku od njih "šeta" tvoj vršnjak.

  • Komšinica

    19. oktobar 2023 | 13:28

    O ovakvoj osobi ne treba uopšte pisati! Jer nije primer mladim ljudima! Bio mi je komšija i to je neverovatno koliko je nekulturan ali mu se može jer i mlade devojke ne biraju sredstva da budu vidjene sa "dedama"!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA