Vreme čitanja: oko 2 min.

Joca otkrio kako su fudbaleri proslavili pobedu nad Crnom Gorom: Tadić diže atmosferu, a bez ove pesme ne može

Vreme čitanja: oko 2 min.

Pevač se pobrinuo da reprezentativci pobedu proslave kako treba

  • 0

Fudbalska utakmica između Srbije i Crne Gore napravila je pravu pometnju, te se o tome i nakon njenog završetka i te kako priča.

Pevač Joca Stefanović pobrinuo se i da reprezentativci pobedu proslave kako treba, a sada nam je otkrio i detalje slavlja.

- Bila je burna noć, s obzirom na to da smo napravili rezultat, treba i da se proslavi - rekao je on.

Joca je otkio i da mu je velika čast što je imao priliku da sa fudbalerima proslavi pobedu.

- Meni je stvarno velika čast što mogu da uveličam tako neko slavlje naših sportista koji ginu da predstave našu zemlju na najbolji mogući način. Tako i ja želim njema da ulepšam to veče koliko god mogu kad oni to ostvare. Uvek mi je čast kad me pozovu i uvek ću se odazvati - otkrio je on.

Joca je potom otkrio i da li je pratio utakmicu.

- Da pratio sam i bio je baš napeto, ali dobro je, završilo se kako treba - poručio je pevač.

Joca je otkrio i da li bi možda otkazao planove kako bi se pojavio na slavlju reprezentativaca, jer mu mnogi ipak zavide što je on bio tamo, a ne oni.

- Pa šta ću, to je moj uspeh. Šalim se. Ne znam šta bih uradio u toj situaciji, kad mogu ja sa tu, kad ne mogu, šta da radim. Pa ne mogu ni oni da igraju deset utakmica u jednom danu, već jednu - dodao je pevač.

Joca je otkrio i kako je slavlje zapravo prošlo.

- Super je bilo stvarno, nadam se da su i oni zadovoljni, kao što mislim da jesu. Mi se i ovako privatno znamo, ovo nije prva svirka koju ja njima pevam, uvek nam je drago kad se okupimo i kad se vidimo - otkrio je on.

Pevač je istakao i da fudbaleri ipak više naručuju ženske pesme, kao i da li ipak vole više narodnjake ili zabavnjake.

- Ima tu više pesama koje baš vole, ali mogu da kažem da više vole ženske pesme nego muške. Nisu narodnjaci u putanju, to je više ovaj gradski repertorar, ali šareno je. Sve zavisi od igrača, neko voli jedno, a neko drugo. Moju pesmu sam pevao tri puta, trebalo je da bude i četvrti put ali ja nisam mogao. - istakao je Joca.

Za kraj, Joca nam je otkrio i ko je bio najveseliji.

- Dušan Tadić, to je uvek tako. On je kapiten, nosi tu odgovornost, i kad padne atmosfera on je taj koji je podiže, a veruje da je tako i u fudbalu - istakao je on.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA