Vreme čitanja: oko 1 min.

Stefan Karić besan, otkrio da mu je zadrugar pokrao skupe stvari iz kuće: "Uzeo mi je patike, garderobu..."

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Izaći će, pa ćemo videti, me*tolčina", poručio je besan Karić

  • 4
Stefan Karić Printskrin: Telegraf

Bivši zadrugar Stefan Karić govorio je o aktuelnim temama u rijalitiju "Elita", a posebno je sve šokiralo kad je progovorio o Luki Majčici.

Naime, u Beloj kući se spekulisao da je Stefan Luki poklonio naočare, koje je dobio od Mensura Ajdarpašića, a da je sve to u cilji kako bi bivšeg prijatelja provocirao.

- Ma, budalaština, nikad u životu! Ja to nikada u životu ne bih uradio. Čak sam rekao Luki da mi ni slučajno ne uzima baš te naočare, da ne ispadne da sam neki svoj poklon dao... Pritom, te naočare obožavam, nosio sam ih dok ih on nije uzeo. Ja taj period nisam bio kod kuće, a on je iz moje kuće izašao ponevši te naočare - objašnjava Stefan, koji je Majčicu optužio da mu je iz kuće ukrao garderobu i obuću.

Luka Majčica Foto: Nikola Tomić

- Ima tu još nekih stvari koje sam video na njemu, pa sam se iznenadio, ali nema veze. Izaći će, pa ćemo videti, mentolčina! Garderobu, patike, nebitno... Ima stvari koje sam mu dao, ima stvari koje sam rekao da mi ne dira, ali nema veze - zaključio je on, prenosi "Pink".

Inače, Luka je sinoć u emisiji "Elita" priznao kako je do sad znao da nekad nešto ukrade, ali kako je istakao, to nije radio kod Karića.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dejan

    20. oktobar 2023 | 13:36

    Ma idi prebi neku devojku ........ znas Vec kakav si mangup. Nije mi jesno da pisete o ovakvim stvorovima!!!!

  • Kodiaq

    20. oktobar 2023 | 13:25

    A ko ti je on da ga pustas u kucu?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA