Vreme čitanja: oko 1 min.

"Ivanova žena je orgijala s mojim drugarima za 300 evra": Asmin žestoko udario na Marinkovića nakon prozivki

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sada se za medije oglasio i Stanijin bivši verenik Asmin i odgovorio na njegove navode

  • 4
Ivan Marinković i Asmin Durdžić Foto: Antonio Ahel/ATA Images, Telegraf.rs

Ljubavni život Stanije Dobrojević i njenog partnera Asmina Durdžića glavna je tema ljubitelja rijalitija i mnogi sebi daju za pravo da komentarišu njihov odnos.

To je uradio i Ivan Marinković, koji je izneo stav o njima.

- Ja sam čuo da je Stanija dobila novčanu nadoknadu da bude sa njim, tačnije 30 hiljada evra. Evo prosto pitanje od čega živ Stanija? - rekao je Marinković.

Sada se za medije oglasio i Stanijin bivši verenik Asmin i odgovorio na njegove navode.

- Ugasio sam Instagram, povukao sam se iz svega, ali i dalje iskaču neki polulikovi kao lude gljive posle kiše. Ja nisam video nijednu uspešnu ličnost i nijednu zvezdu da komentariše Staniju i ovo vezano za nas. To su sve neki propali likovi iz rijalitija, neke jeftine splavaruše, prostitutke, dekintirane muške baba tračare i kako takvi uopšte gostuju na televiziji i da se o njima piše u novinama, to je za sramotu. Taj Ivan Marinkovic, čujem nema hleba da jede, jedva sklapa kraj s krajem, napravio Miljani dete u WC-u, pa ima dete s Gocom Tržan koja ga se stidi i sada takav dođe u emisiju i bilo koga komentariše? To što je rekao da sam platio nekom 30.000 evra da mi glumi devojku je isto kao da ja sada kažem da su moji drugovi orgijali s njegovom ženom za 300 evra, eto to je taj nivo ta priča. - besno je istakao Durdžić za Alo.

(Telegraf.rs)

Video: Stanija otkrila da li je oprostila Asminu, i da li je zvanično verena: "Vratila sam prsten"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Olja

    22. oktobar 2023 | 17:59

    Ti si covece bez ikakvog nivoa ! To sto je ta zena S(t)anija sa tobom nije mi poboljsalo utisak o tebi vec je unakazilo misljenje o njoj. Ona je ogromno razocaranje ... razumem i zaljubljenost i zelju da se uda ali ovo je bas bas dno. Tebe ce naravno upoznati i sve okolnosti vezane za lika koji je gubitnik. Nije ni ona bolja jer je sa tobom .

  • Gorčilo

    22. oktobar 2023 | 18:49

    a od čega živi Ivan Marinković?

  • Nadica

    27. oktobar 2023 | 13:43

    Ovaj marinkovic je tesko zlo , nije ni cudo sto ga ova TZV zena jelena maklja , krade po radnjama slepcina , pijandura crvenog nosa KO babura . Sljamu , cerka te se bre stidi , napravio onoj Ludoj kulicki dete , to ti je najveci uspeh u zivotu , ahahaha

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA