≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ceca u ultrakratkom miniću od 59.000 dinara: Šlic do struka, a oko bujnog poprsja "vrište" biseri

Vreme čitanja: oko 1 min.

Belu torbu makre "Šanel" platila je  5.800 evra, pa kad se sve uzme u obzir i sabere, Ceca je samo na današnji stajling potrošila više od 6.500 evra

  • 21

Folk diva Svetlana Ceca Ražnatović pojavila se danas, na prvom snimajućem danu Zvezda Granda ove nedelje, u roze miniću sa otvorenim šlicem, skoro do struka.

Ceca se na Košutnjaku pojavila u svom belom "bmw-u", a kada je izašla iz auta - prisutne je oduvala pojavom.

Pevačica je ovog puta odabrala dekoltiranu mini haljinu s prorezom skoro pa do kuka, uz koje je ukombinovala visoke bele salonke i belu "Šanel" torbu.

Iako je ove godine ušla u šestu deceniju života, Ceca je u niakd kraćem i izazovnijem miniću istakla vitke izvajane noge, a pogled na gornji deo oduzimao je dah zbog dubokog dekoltea.

Preko izazovne haljine ogrnula je sako koji je u kompletu sa minićem platila skoro 60.000 dinara.

Belu torbu makre "Šanel" platila je  5.800 evra, pa kad se sve uzme u obzir i sabere, Ceca je samo na današnji stajling potrošila više od 6.500 evra.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Suzana

    23. oktobar 2023 | 15:49

    Zaista aliiii zaista, vrlo neumesno pisati u današnje vreme o ciframa "estradnih umetnica" koje troše na odevne predmete ili torbe i cipele. Neka nosi ko šta hoće i može, ali ne gurajte ljudima prst u oko! Boli! Svaki dan...ovaj ovoliki zaradio...ovaj onoliko...ovo plaćeno ovoliko...onaj kupio auto od toliko i toliko... Šta koliko košta? Posle deca izrastaju u frustrirane i sujetne ljude! I šta da očekujemo posle ovakvih tekstova? Svi hoće u pevačice!!! Na žalost. VRATIMO SE PRAVIM VREDNOSTIMA! Pišite o pametnijim stvarima i objavite komentar...vređate se odmah čim vam neko skrene pažnju.

  • Nena

    23. oktobar 2023 | 15:04

    Vidla se vila u cem’ nije bila!😂

  • N

    23. oktobar 2023 | 15:17

    Ova pukla skroz . Pa ovo je za devojke do 30 godina. A ona baba, dvoje unučića.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA