≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ušće 3 stiže u junu! Ceca najavom spektakla zatresla region: "Tako ću obeležiti 36 godina karijere"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Folk zvezda oduševila je fanove

  • 1
Svetlana Ceca Ražnatović Foto: Telegraf.rs

Folk zvezda Ceca Ražnatović napravila je opštu pometnju kada je otkrila da sprema Ušće 3.

Kako nam je Ceca ekskluzivno otkrila, ona vredno radi na novom albumu, a nakon što on ugleda svetlost dana u junu će se dogoditi pravi spektakl, Ušće 3.

Ceca je za Telegraf istakla da je i te kako svesna koliko njeni fanovi ovo željno očekuju.

- Sve vreme sam svesna, u kontaktu sam sa svojim fanovima, fan stranicama i izuzetno poštujem i cenim to što oni rade za mene i koliko se trude oko mog lika, oko mog dela. Stalno su govorili svih ovih godina i dok nisam imala album, nemam ga doduše ni ovog momenta, ali radim na njemu zaista intenzivno: "Ceco tebi ne treba novi album, napravi nam Ušće da se dobro provedemo i to sve". Ja sam jednostavno želela da svoju publiku iznenadim novim albumom, da imamo nove pesme, da imamo još jedan razlog za slavlje i za dobar provod, tako da držite mi palčeve, evo ja sam ušla u radnu temperaturu pa... - rekla nam je ona.

Ceca je sada priznala da će tako obeležiti 36 godina karijere.

- Obožavaoci mi svih ovih godina pišu i traže da napravim veliki koncert jer su, kako kažu, željni dobrog provoda i emocije koju im pružam svojim pesmama. Moram da priznam da sam se i ja uželela velikog koncerta. Sa zadovoljstvom mogu da kažem da je došlo vreme za to i da ću sledeće godine u junu napraviti veliki koncert na Ušću. Time ću obeležiti 36 godina rada, ali ću taj nastup, pre svega, pokloniti svojim fanovima, koji su sve ovo vreme uz mene - rekla je Ceca za Informer.

(Telegraf.rs)

Video: Ceca prvi put pevala u Arkanovom rodnom mestu: "Nemam zabranu za Hrvatsku, vidimo se na Ušću"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA