Vreme čitanja: oko 1 min.

Priveden bivši dečko Aleksandre Mladenović: Nakon izricanja zabrane prilaska, ponovo došao na njena vrata

Vreme čitanja: oko 1 min.

On je priveden po prijavi zvezde "Granda" koja je oko 22.30 časova pozvala policiju i rekla da je on proganja i preti ubistvom i samoubistvom

  • 1
Aleksandra Mladenović Foto: Kobra

Bivši dečko Aleksandre Mladenović, Stefan Č., priveden je nakon što je prekršio zabranu prilaska pevačici.

On je priveden po prijavi zvezde "Granda" koja je oko 22.30 časova pozvala policiju i rekla da je on proganja i preti ubistvom i samoubistvom, da dolazi na vrata njenog stana, zvoni, lupa i zahteva kontakt.

Kako kaže naš izvor iz policije, Stefan je priveden nakon njene prijave, a kako je prekršio zabranu prilaska i ponovo pokušao da stupi u kontakt sa njom, izrečene su hitne mere i podneta je prekršajna prijava.

Kako pevačica tvrdi, Stefan je neuračinljiv, slao joj je snimke kako pokušava da se obesi, ali i poruku "uništiću te". Kako je dalje Aleksandra navela, on joj je pokazivao i pištolj, a zatim se udaljio sa mesta njenog stanovanja.

- Stefan se udaljio do dolaska policijskih službenika na njenu adresu, a potom je u ponoć pristupio u stanicu, u kojoj mu je izrečena hitna mera zabrane prilaska. Međutim, Stefan je hitnu meru zabrane prilaska odmah prekršio, tako što je otišao na adresu stana Aleksandre Mladenović, lupao joj na vrata, zvonio, zahtevao da pričaju i pozvao na broj telefona. Pevačica ga je ponovo prijavila policiji, nakon čega su policijski službenici reagovali i priveli Stefana, te mu je određeno zadržvanje uz prekršajnu prijavu. O njegovom kršenju hitne mere postoje i dokazi sa kamera video-nadzora, a pevačica je napravila i audio-snimak razgovora - kaže izvor Informera.

(Telegraf.rs)

Video: Aleksandra Mladenović prestala da pije: Trezna sam već 4 meseca, kod Lazića na svadbi sam pila vodu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA